Ser denne e-mail ikke rigtig ud i dit mailprogram? Klik her for at se den online »


Nyhedsbrev nr. 4 den 2. februar 2017

Iværksætterrådgivning på MARTEC skal skabe nye, lokale virksomheder

Erhvervshus Nord og MARTEC har lavet et samarbejde om iværksætterrådgivning til de maskinmesterstuderende for at understøtte etableringen af nye maritime virksomheder.

Fra den 7. februar vil iværksætterkonsulent i Erhvervshus Nord Tanja Jørgensen hver anden tirsdag sidde klar på MARTEC i Frederikshavn for at tage en snak med de maskinmesterstuderende, som går med en iværksætter i maven. 

Læs mere her 
HHX piger har fået hjælp til salgstalen ved iværksættermesse

De tre HHX piger Beate, Emma og Julie skal den 8. og 9. februar præsentere deres minivasker ved den Nationale Entreprenørskabsmesse i Odense sammen med 140 andre elevteams fra hele landet. Med hjælp fra Erhvervshus Nord er salgstalen klar. Vi ønsker stort held og lykke herfra!

Læs mere her 
Finansieringscamp den 1. til 2. marts

Er du godt i gang med din virksomhed, og har du behov for vækstkapital? Så har Nordjysk NewBizz et godt tilbud til dig. Vi kan hjælpe dig med at hjælpe dig selv til succes i kampen om kapital. Deltag i finansieringsforløbet for nordjyske iværksættere. Finansieringsforløbet starter med en to-dages Camp, hvor du bliver præsenteret for værktøjer, inspirerende oplæg og individuel sparring.

Læs mere her
Foredrag ved Merete Engell fra Læger uden grænser – obs nyt tidspunkt

Skagens Venner og Skagens Erhvervsforening inviterer til foredrag ved Merete Engell, som fortæller om sine erfaringer fra verdens brændpunkter. Merete Engell har arbejdet som sygeplejerske for Læger uden Grænser i Afghanistan, Etiopien, Sudan, Niger, Liberia og Congo. Under sine udstationeringer har hun blandt andet fungeret som teamleder, feltkoordinator og chefsygeplejerske. Merete Engell er uddannet sygeplejerske og er nu head of HR Field hos Læger Uden Grænser.

Tid og sted: I Sognehuset i Skagen, torsdag den 16. februar 2017 kl. 19:30

Gerne tilmelding: arne.skovbo@mail.dk tlf. 40 41 40 60 eller arne@waage-beck.dk tlf. 20 48 55 85
Politiske dialogmøder i Frederikshavn og Sæby

Husk, at der i næste uge er to politiske dialogmøder med vores kommunalpolitikere, hvor der er fokus på den lokale erhvervspolitik. 

Frederikshavn den 7. februar klokken 8.00 

Sæby den 9. februar klokken 16.00 
Medlem til medlem

"Service kick-off" og generalforsamling den 9. februar hos FREDERIK, som i 2017 har fokus på byens servicenievau og shoppingoplevelser. 

Læs mere herNye medlemmer

Siden sidst har vi kunnet byde velkommen til to nye medlemmer: 

Bureau Veritas
Bureau Veritas er én af verdens største virksomheder inden for inspektion, klassificering, rådgivning og certificering. Vores kernekompetencer er kvalitet, miljø, arbejdsmiljø, fødevaresikkerhed og social ansvarlighed, hvor vi hjælper virksomheder til fastholde og udvikle deres brands, værdier og forretning. 

Skagen Frisk (Wittrup Fiskeeksport)
Skagen Frisk sælger fisk af højeste kvalitet. Vi leverer lokalt, nationalt og internationalt til virksomheder og restaurationer. Skagen Frisk ejes og drives af Jan Nielsen, der altid har været til stede på Skagen Havn. Først som ejer af Nibe Hansen i nogle af de ikoniske Thorval Bindesbøll fiskepakhuse, sidenhen ejer af Wittrup Fiskeeksport, nu Skagen Frisk. Skagen Frisk er den foretrukne leverandør til mange af Skagens restaurationer.

 De tre erhvervsforeninger driver i fællesskab Erhvervshus Nord
Erhvervshus Nord

Silovej 8, 1 sal · 9900 Frederikshavn · Telefon: +45 92 26 26 26
Mail: info@erhvervshusnord.dk · Web: www.erhvervshusnord.dk

Linkedin:  Følg os · Facebook Følg os ·  Nyhedsbrev: Tilmeld en kollegaAfmeld dig vores nyhedsbrev