Ser denne e-mail ikke rigtig ud i dit mailprogram? Klik her for at se den online »

Fonden Kattegat Silo har fem millioner til erhvervsfremme


Kattegat Siloen på Fredeikshavn Havn

Erhvervsudviklingen i Frederikshavn Kommune får nu en økonomisk indsprøjtning i form af fem millioner kroner fra Fonden Kattegat Silo. Pengene kommer fra et salg af fondens eneste aktiv, Kattegat Siloen, tidligere på året. Erhvervsdirektør Niels Christensen er udnævnt som ny direktør for fonden.

Kom til temadag om internationalisering

Torsdag den 27. september 2012 er der innovationsdag på NOVI, hvor du kan blive klogere på eksport. 

Du kan høre om, hvad virksomheder skal være opmærksomme ved eksport til forskellige dele af verden, hvordan virksomheder skal forholde sig til IPR på den internationale scene, og hvilke erfaringer forskellige virksomheder har gjort sig med eksport.

 Tilmeld dig og læs mere på www.innovationx.dk. Der er sidste tilmelding mandag d. 24. september. 
Download invitationen her

Hør om støttemuligheder på LAG’ens dag


Foreningen Hirtshals Marina har fået støtte.

Har din virksomhed et projekt, som kan være med til at udvikle lokalområdet? Så kom og hør om støttemuligheder til LAG’ens Dag på Hirtshals Havn d. 30. september
 Det er FiskeriLAG Nord, der afholder arrangementet. LAG betyder lokal AktionsGruppe, og det er en forening, der formidler penge fra EU og staten til projekter, der skaber udvikling i lokalområderne.

 
 FiskeriLAG Nord er den lokale ud af 17 landsdækkende fiskerigrupper, og de har fokus på kystudvikling. Gruppen har allerede indstillet over 50 lokale projekter til støtte for et samlet beløb på 11 mio. kroner. 

 Du kan læse mere om arrangementet her 

 

Få en uvildig energi-gennemgang af dit hus


Bo Bechfeldt fra Energibyen

Lad energirådgiver Bo Bechfeldt fra Energibyen Frederikshavn gennemgå din bolig og udnyt den lave rente til at energioptimere din bolig.

Med den lave rente der er på bl.a. boligmarkedet i øjeblikket, er det en enestående mulighed for et boliglån, der kan give dit hus ny energi og samtidig sætte prisen i vejret.

Inden man når så langt, er det vigtigt at få en uvildig gennemgang af sin bolig, for at sætte ind der hvor det bedst kan betale sig. Energibyen Frederikshavns energirådgiver Bo Bechfeldt, kan gennemgå din bolig og sikre, at du er godt klædt på.

Læs mere herDe tre erhvervsforeninger driver i fællesskab Erhvervshus Nord
Erhvervshus Nord

Silovej 8, 1 sal · 9900 Frederikshavn · Telefon: +45 92 26 26 26
Mail: info@erhvervshusnord.dk · Web: www.erhvervshusnord.dk

Linkedin:  Følg os · Facebook Følg os ·  Nyhedsbrev: Tilmeld en kollegaAfmeld dig vores nyhedsbrev