Ser denne e-mail ikke rigtig ud i dit mailprogram? Klik her for at se den online »

Rådgivning gør en forskel for Mekanord A/S

Med rådgivning fra Erhvervshus Nord og støtte fra flere vækstprogrammer har Mekanord A/S på bedste vis optimeret og udviklet sin forretning.


Få et kontant tilskud til din virksomheds vækst

Det nye vækstprogram Yderlig Vækst giver dig mulighed for tilskud til rådgivning, uddannelse af dine medarbejdere eller ansættelse af en højtuddannet medarbejder. Du kan høre mere på et kick off seminar i Dronninglund d. 25. september.

Du kan nu få op til 150.000 kroner i tilskud til rådgivning, uddannelse af dine medarbejdere eller ansættelse af en højtuddannet medarbejder med programmet Yderlig Vækst. 

Der er kick off seminar på Dronninglund Slot d. 25. september fra 14.00 – 17.00, hvor du kan høre mere om mulighederne. Tilmeld dig her

Du kan se programmet her eller kontakte erhvervskonsulent Allan Hejslet på telefon 98 45 80 05 / allh@frederikshavn.dk

Tegnestuen LBB3 ansætter civilingeniør med nye vækstmidler

Tegnestuen LBB3 i Aalbæk er en af de første virksomheder, som allerede har fået tilskud til at ansætte en højtuddannet medarbejder med nye regionale vækstmidler fra Yderlig Vækst.

Gør en god forretning i Afrika

Kunne du tænke dig at udvikle løsninger til de nye vækstmarkeder i Afrika sammen med internationale organisationer og verdens bedste forskere? Så kom til matchmaking-konference i Nordkraft i Aalborg den 10. oktober.

 

Med støtte fra Forsknings- og Invationsstyrelsen og EU’s Regionalfond kan netværket access2innovation give økonomisk støtte udvikling og test af produkter. Lige nu har access2innovation fem konkrete udfordringer, som de søger virksomhedspartnere til.

 

Læs mere om de konkrete udfordringer og konferencen her

Kom og få inspiration til innovation og vækst

D. 18. september kan du på Knivholt Hovedgård blandt andet høre Betina Kühn, Skagen Food, og Jesper C. Winther, Skagen Fiskerestaurant, fortælle, hvordan de har skabt innovation og vækst.


Tilmelding skal ske til Helle Jensen, telefon 96 20 76 39 / hcj@bdo.dk

Se invitationen herDe tre erhvervsforeninger driver i fællesskab Erhvervshus Nord
Erhvervshus Nord

Silovej 8, 1 sal · 9900 Frederikshavn · Telefon: +45 92 26 26 26
Mail: info@erhvervshusnord.dk · Web: www.erhvervshusnord.dk

Linkedin:  Følg os · Facebook Følg os ·  Nyhedsbrev: Tilmeld en kollegaAfmeld dig vores nyhedsbrev