Ser denne e-mail ikke rigtig ud i dit mailprogram? Klik her for at se den online »

Gå-hjem-møde: Læsevanskeligheder på arbejdspladsen

Den 27. februar afholder Erhvervshus Nord i samarbejde med AOF og VUC et gå-hjem-møde om læsevanskeligheder på arbejdspladsen, og hvordan man bedst hjælper ansatte med skrive- og læsevanskeligheder.

Se invitationen og tilmeld dig her 

Mangel på maskinmestre hæmmer væksten

Der er stor efterspørgsel efter maskinmestre, som har en ledighed på kun 2 procent, og Dansk Industri anbefaler uddannelsen til de unge. Alligevel er der adgangsbegrænsning på uddannelsen, som udløser mangel på maskinmestre og hæmmer væksten i flere brancher. Det mærker man i Frederikshavn.


Starthjælp til ny forretningsidé

Claus Pedersen og hans kone havde en klar forretningsidé, men manglede viden om de konkrete krav til at starte egen virksomhed i Danmark. Det fik de vejledning om i Erhvervshus Nord, hvor de også fik gjort idéen mere skarp.

Bliv udstiller på energimessen i Skagen den 21. juni 2013

 En enestående chance for dig, som ønsker at møde masser af sommerhusejere, udlejere, lejere og boligejere og potentielle kunder, der hvor de er. Energimessen er mødestedet, hvor du kan skabe opmærksomhed om dine energirigtige løsnin­ger. 

Læs mere i invitationen her

Tilmeld dig her

Konference: Forretningsmuligheder i ballastvand

Den 1. marts 2013 afholder MARCOD en konference i Kattegat Siloen, hvor du vil få et indblik i markedstendenser og regler på området for ballastvand, en introduktion til forskellige ballastvandsteknologier samt belyst forretningsmulighederne for både producenter, underleverandører og maritime servicevirksomheder.  

Lær at håndtere din indbakke

Torsdag den 14. marts fra 16.30-18.30 afholder Kursuscentret på Frederikshavn Handelsskole et gratis fyraftensmøde om at effektivisere sin mailkommunikation.

 De tre erhvervsforeninger driver i fællesskab Erhvervshus Nord
Erhvervshus Nord

Silovej 8, 1 sal · 9900 Frederikshavn · Telefon: +45 92 26 26 26
Mail: info@erhvervshusnord.dk · Web: www.erhvervshusnord.dk

Linkedin:  Følg os · Facebook Følg os ·  Nyhedsbrev: Tilmeld en kollegaAfmeld dig vores nyhedsbrev