Ser denne e-mail ikke rigtig ud i dit mailprogram? Klik her for at se den online »

Skal vi sætte din virksomhed i fokus på Karrieremessen 2013?

Lad os profilere jeres jobopslag, studiejob eller praktikplads overfor fremtidens arbejdskraft ved Karrieremessen 2013.  

Erhvervshus Nord og Frederikshavn Kommune har en stand på Karrieremessen den 5. marts i Gigantium, hvor studerende og kandidater fra hele Aalborg Universitet kommer for at møde erhvervslivet. Deltagerne kommer fra alle fagområder og studieretninger, og det er derfor en unik mulighed for at rekruttere og profilere sin virksomhed overfor fremtidens arbejdskraft.

Skal vi tage jeres jobopslag, studiejob, praktikplads eller projektarbejde med og sælge det til de studerende?

Så kontakt Karen Bagge-Nielsen på telefon 21 25 58 22 eller send det til kabn@frederikshavn.dk

Gå-hjem-møde: Læsevanskeligheder på arbejdspladsen

Den 27. februar afholder Erhvervshus Nord i samarbejde med AOF og VUC Nordjylland et gå-hjem-møde om læsevanskeligheder på arbejdspladsen, og hvordan man bedst hjælper ansatte med skrive- og læsevanskeligheder. 

 Se invitationen og tilmeld dig her 

Konference: Forretningsmuligheder i ballastvand

Den 1. marts 2013 afholder MARCOD en konference i Kattegat Siloen, hvor du vil få et indblik i markedstendenser og regler på området for ballastvand, en introduktion til forskellige ballastvandsteknologier samt belyst forretningsmulighederne for både producenter, underleverandører og maritime servicevirksomheder.  

Kom i kontakt med Skagens mange gæster på erhvervsmesse

Et af de mange arrangementer, der finder sted i anledning af Skagens 600 års Købstadsjubilæum i 2013 bliver en stor erhvervsmesse i Skagen Havns Auktionshal. Messen finder sted  fra 22. juni til 4. august.

På messen deltager de virksomheder, der er Købstadsjubilæets hovedsponsorer (min. kr. 25.000). Her får udstillerne hver tildelt et område, hvor de kan præsentere deres produkter eller ydelser på bedste vis.  

Interesserede virksomheder og institutioner, der ikke allerede har tilmeldt sig, kan stadig nå at være med. Kontakt venligst Charlotte Kronborg på skagen2013@skagen-tourist.dk for yderligere oplysninger.
 

Læs mere om Skagens Købstadsjubilæum

Fokus på digitalisering i byggeriet

Onsdag eftermiddag den 30. januar var godt 30 interesserede mødt op for at høre, hvordan der i højere grad stilles krav til digital kommunikation i byggebranchen og særligt, hvis man skal byde ind på kommunale udbud og licitationer.

Hent power point-præsentationerne her De tre erhvervsforeninger driver i fællesskab Erhvervshus Nord
Erhvervshus Nord

Silovej 8, 1 sal · 9900 Frederikshavn · Telefon: +45 92 26 26 26
Mail: info@erhvervshusnord.dk · Web: www.erhvervshusnord.dk

Linkedin:  Følg os · Facebook Følg os ·  Nyhedsbrev: Tilmeld en kollegaAfmeld dig vores nyhedsbrev