Ser denne e-mail ikke rigtig ud i dit mailprogram? Klik her for at se den online »


Nyhedsbrev nr. 29 18. november 2015
Ny nordjysk byggeklynge skal gøre regionens byggebranche stærkere

En nordjysk byggebranche, der er mere konkurrencedygtig i 2018 end 2015. Det er det helt overordnede mål for Nordjysk Byggeklynge, som er støttet af Region Nordjyllands Vækstforum og ledet af Dansk Byggeri i et tæt samarbejde med Energibyen Frederikshavn og Erhvervshus Nord, der bliver sekretariat for projektet. Erhvervshus Nord har ansat tidligere turistdirektør Lene Kappelborg til at stå i spidsen for klyngens aktiviteter.

Læs mere herVækst og Vilje - Erhvervs- og Kulturarrangement

Husk at tilmelde dig til Vækst og Vilje Erhvervs- og Kulturarrangement, hvor vi for 11. gang hylder  erhvervslivet i Frederikshavn Kommune og kårer vinderne af årets Vækst og Vilje Erhvervspris 2015 samt Iværksætterprisen 2015 ved det traditionelle morgen arrangement i Det Musiske Hus.

Indlægsholder i år er Friis Arne Petersen, Danmarks ambassadør i Tyskland. Friis Arne Petersen vil fortælle om sit arbejde på ambassaden i Berlin samt om sin vej dertil.

Tid og sted: kl. 08.00-10.15 d. 22. januar 2016, Det Musiske Hus, Rådhus Allé 98, Frederikshavn

Se invitation og program herInvitation til Workshop om styrket mobil- og bredbåndsdækning

Hvilke muligheder har kommunerne, de lokale borgere og virksomheder for at skubbe på og forbedre mobil- og bredbåndsdækningen lokalt? Deltag i workshoppen og hør mere om, hvad der kan gøres for at styrke dækningen.

Workshoppen finder sted 1. december hos Bredbånd Nord, Brønderslev.

Se invitation og program herDet nye InnoBooster - Kapital til innovation i vækstvirksomheder

Kom til eftermiddagsmøde om det nye InnoBooster og hør, hvordan din virksomhed kan opnå kapital fra InnovationsFonden til en stærk forretningside.

Workshoppen henvender sig til mindre virksomheder og iværksættere.

Se invitation og program herSidste nye forskning i overflader og materialer

Måske sidder forskerne med netop den viden, din virksomhed kan bruge til det næste produkt, optimering af materialevalg eller produktionsproces?

Bliv opdateret på inspirationsmødet med nyest viden og forskning om materialer og overflader. Hør f.eks. om hvordan glas kan bruges som varmeisolerende materiale, og hvordan overflader/membraner bruges i byggesektoren.

Læs mere om arrangementet her

Nye medlemmer

Siden sidst har vi kunnet byde velkommen til en ny iværksætter.De tre erhvervsforeninger driver i fællesskab Erhvervshus Nord
Erhvervshus Nord

Silovej 8, 1 sal · 9900 Frederikshavn · Telefon: +45 92 26 26 26
Mail: info@erhvervshusnord.dk · Web: www.erhvervshusnord.dk

Linkedin:  Følg os · Facebook Følg os ·  Nyhedsbrev: Tilmeld en kollegaAfmeld dig vores nyhedsbrev