Ser denne e-mail ikke rigtig ud i dit mailprogram? Klik her for at se den online »


Nyhedsbrev nr. 27 den 29. oktober 2015
Udvidelsen af Frederikshavn Havn og renoveringen af Flådestationen

Tirsdag, d. 27. oktober deltog ca. 80 personer fra lokale virksomheder i Erhvervshus Nords arrangement, hvor repræsentanter fra Frederikhavn Havn informerede om havnens udvidelse, og Flådestationen fortalte om deres renovering. 2 projekter til en samlet værdi i omegnen af 1 mia. kr., som kan give muligheder for opgaver til det lokale erhvervsliv. På mødet blev der informeret om udbud af opgaver samt tidsterminer for projekterne.

Inden mødet havde deltagerne mulighed for at net-værke med hinanden.Kapitalmarkedsdagen 16. november 2015

Mandag d. 16. november 2015 mødes nogle af Danmarks fremmeste beslutningstagere for at diskutere kapitalmarkedets tilstand og udvikling. Vær med, når vi debatterer vækst, innovation og start-ups inden for og uden for Danmarks vækstakster.

Se invitationen her        Se programmet herGratis infomøde om finansiering i Aalborg 25. november

Har du planer om at udvide din forretning eller købe en ny? Og kan din bank ikke komme med hele finansieringen? Så kan Vækstfonden måske hjælpe.

Kom og hør om dine muligheder på et gratis info møde om finasiering, som Vækstfonden afholder i Aalborg d.25. november 2015. Mødet henvender sig til små og mellemstore virksomheder, der har udfordringer med at få den nødvendige kapital til vækst i banken.

Se invitationen her

Tilmeld her

Generel information om VækstfondenDebatmøde om erhvervsfremme og vækst i Nordjylland

Nordjylland er heldigvis godt på vej ud af krisen, så nu er det vigtigt at få sat fokus på, hvorledes der med bl.a. erhvervsfremmeordninger kan sikres og øges vækst i Nordjylland. Det stilles der skarpt på i Aalborg d. 16. november 2015, hvor der afholdes debatmøde med titlen "Erhvervsfremme og vækst i Nordjylland".

Se invitationen herSucces Online Summit - Årets digitale konference

Google og partnerne bag Succes Online inviterer nu til det første Succes Online Summit i Århus onsdag, d. 25. november 2015. Arrangementet henvender sig til små og mellemstore virksomheder.

Temaerne, som du kan følge efter eget valg, er bl.a. de sociale medier, videomarkedsføring, performance marketing, e-mailmarketing mm.

Arrangementet finder sted: Musikhuset, Thomas Jensens Alle 2, Aarhus C.

Se invitationen herVM i kvindehåndbold

Bemærk  der kan købes billetter til VM kampene 1/12, 11/12 og 13/12. Turisthus Nord har nogle få billetter til salg. Ring og bestil på tlf.: 9842 3266 senest 4. november 2015.

Se mere herDe tre erhvervsforeninger driver i fællesskab Erhvervshus Nord
Erhvervshus Nord

Silovej 8, 1 sal · 9900 Frederikshavn · Telefon: +45 92 26 26 26
Mail: info@erhvervshusnord.dk · Web: www.erhvervshusnord.dk

Linkedin:  Følg os · Facebook Følg os ·  Nyhedsbrev: Tilmeld en kollegaAfmeld dig vores nyhedsbrev