Ser denne e-mail ikke rigtig ud i dit mailprogram? Klik her for at se den online »


Fire nye iværksættere godkendt til ViP

Erhvervshus Nord har netop hjulpet fire nye, lokale virksomheder med at blive godkendt til det regionale vækstiværksætterprogram ViP for særligt perspektivrige iværksættere.


Sådan når du dine kunder

I uge 47 er det Vækst- og Iværksætteruge i Danmark. I den forbindelse inviterer Erhvervshus Nord iværksættere og vækstvirksomheder til gå-hjem-møde med fokus på online markedsføring og salg generelt med gode tips til at nå dine kunder og øge dit salg.  

Læs invitationen og se programmet her


Sådan bliver din virksomhed klar til Achilles

Kvalifikationssystemet Achilles er et vigtigt vurderingsparameter for mange virksomheder i den norske offshorebranche, når de skal vælge underleverandører. Erhvervshus Nord og MARCOD inviterer nu nordjyske virksomheder til et gratis gå-hjem-møde om Achilles den 6. november.

Læs programmet og tilmeld dig her


Få styr på din markedsføring i nyt netværk

Turismevirksomheder har nu mulighed for at komme med i et nyt netværk med fokus på markedsføring og salg. Du kan her få individuel sparring og praktiske redskaber til din forretningsudvikling, salg og markedsføring.

Netværket udbydes af Væksthus Nordjylland, VisitNordjylland og Innovation Lab. Sidste tilmelding er den 30. oktober.


Ansæt en erhvervsuddannet med tilskud

Små og mellemstore virksomheder kan nu få tilskud til at ansætte en erhvervsuddannet under 30 år med den nye fagpilotordning. Fagpiloten skal udføre en konkret opgave i virksomheden. Det kan f.eks. være udvikling af din virksomheds produkter, indførelse af ny teknologi, opdyrkning af nye markeder, forretningsforståelse eller lignende.

Læs mere om ordningen her

Kontakt Karen Bagge-Nielsen på telefon 21 25 58 22 / kabn@frederikshavn.dk, hvis du vil vide mere.

Ser I på Kina som eksportmarked?

Netværket ’Ocean Economy i Kina’ kan give dig en afklaring om dine muligheder på det kinesiske marked, hvad enten du ønsker at eksportere, etablere produktion, source eller en kombination heraf. Deltagelse i netværket giver dig mulighed for at møde kinesiske virksomheder gennem to planlagte delegationsrejser.De tre erhvervsforeninger driver i fællesskab Erhvervshus Nord
Erhvervshus Nord

Silovej 8, 1 sal · 9900 Frederikshavn · Telefon: +45 92 26 26 26
Mail: info@erhvervshusnord.dk · Web: www.erhvervshusnord.dk

Linkedin:  Følg os · Facebook Følg os ·  Nyhedsbrev: Tilmeld en kollegaAfmeld dig vores nyhedsbrev