Ser denne e-mail ikke rigtig ud i dit mailprogram? Klik her for at se den online »


Sådan bliver din virksomhed klar til Achilles

Kvalifikationssystemet Achilles er et vigtigt vurderingsparameter for mange virksomheder i den norske offshorebranche, når de skal vælge underleverandører. Erhvervshus Nord og MARCOD inviterer nu nordjyske virksomheder til et gratis gå-hjem-møde om Achilles den 6. november.

Læs programmet og tilmeld dig her


Sådan når du dine kunder

I uge 47 er det Vækst- og Iværksætteruge i Danmark. I den forbindelse inviterer Erhvervshus Nord iværksættere og vækstvirksomheder til gå-hjem-møde med fokus på online markedsføring og salg generelt med gode tips til at nå dine kunder og øge dit salg.  

Læs invitationen og se programmet her


Bliv sponsor på vores studiecykel - og bliv set i Aalborg

Ved Karrieremessen 2014 udlodder Erhvervshus Nord og Frederikshavn Kommune to studiecykler, som du nu har mulighed for at få din virksomhed med på. En skærmside koster 2.500 kroner og sikrer jer opmærksomhed i studiemiljøet og bybilledet i et år.


Læs HD erhvervsret i Frederikshavn

Du har stadig mulighed for at melde dig til erhvervsret HD 1.del, som starter den 21. oktober i Kattegat Siloen i Frederikshavn.

Ansæt en højtuddannet med tilskud

Den Nordjyske Videnpilotordning, der gør det muligt at ansætte en højtuddannet med tilskud, er netop blevet udvidet med 30 ekstra forløb. En højtuddannet kan bidrage med nye kompetencer og tage fat i udviklingsprojekter, som virksomheden måske ellers ikke har ressourcerne til.

Er du interesseret I at høre mere om videnpilotordningen, så kontakt Ole Boesen på telefon 29 48 31 96 / olbo@frederikshavn.dkDe tre erhvervsforeninger driver i fællesskab Erhvervshus Nord
Erhvervshus Nord

Silovej 8, 1 sal · 9900 Frederikshavn · Telefon: +45 92 26 26 26
Mail: info@erhvervshusnord.dk · Web: www.erhvervshusnord.dk

Linkedin:  Følg os · Facebook Følg os ·  Nyhedsbrev: Tilmeld en kollegaAfmeld dig vores nyhedsbrev