Ser denne e-mail ikke rigtig ud i dit mailprogram? Klik her for at se den online »

Tillykke til Danish Yachts og Ostefruen

Ved dagens Vækst og Vilje erhvervs- og kulturarrangement med knap 200 deltagere blev Danish Yachts i Skagen hyldet som vindere af Vækst og Vilje Erhvervsprisen, mens vinderen af Iværksætterprisen blev Ostefruen i Sæby. 

Unik chance: Tag Erhvervsøkonomi HD 1.del i Frederikshavn

I samarbejde med Aalborg Universitet kan Erhvervshus Nord udbyde en unik mulighed for det lokale erhvervsliv til at tage Erhvervsøkonomi HD 1.del i Kattegat Siloen i Frederikshavn med start 31. januar 2013.

Uddannelsen henvender sig til alle i Frederikshavn Kommune, som nu får mulighed for at tage Erhvervsøkonomi HD 1. del i Kattegat Siloen i Frederikshavn til en pris af 2.500 kroner. Prisen er normalt 8.250 kroner, men der ydes tilskud fra Initiativforum for Erhverv.

Gå-hjem-møde om digitalisering i byggeriet

Kom til gå-hjem-møde i Kattegat Siloen den 30. januar fra klokken 15.00-17.00 om digitalisering i byggeriet.

 

I dag møder aktører inden for byggebranchen stigende lovkrav til digitalisering, når de skal byde ind på offentlige opgaver. Derfor udbyder Erhvervshus Nord sammen med kommunens ejendomscenter og UCN Act2Learn Teknologi et gå-hjem-møde for virksomheder, der gerne vil høre mere om de digitaliserede arbejdsgange inden for bygge- og anlægsbranchen.  

 

Læs programmet og tilmeld dig her

Bliv klogere på nabomarkederne i Norden

Den 25. januar inviterer Globaliseringsprogrammet i samarbejde med Eksportrådet og Væksthus Nordjylland, til eksportseminar, hvor du og din virksomhed kan høre mere om mulighederne på de nordiske nabomarkeder.

Se programmet og tilmeld dig herDe tre erhvervsforeninger driver i fællesskab Erhvervshus Nord
Erhvervshus Nord

Silovej 8, 1 sal · 9900 Frederikshavn · Telefon: +45 92 26 26 26
Mail: info@erhvervshusnord.dk · Web: www.erhvervshusnord.dk

Linkedin:  Følg os · Facebook Følg os ·  Nyhedsbrev: Tilmeld en kollegaAfmeld dig vores nyhedsbrev