Ser denne e-mail ikke rigtig ud i dit mailprogram? Klik her for at se den online »


Finansministeren på besøg

Da finansminister Bjarne Corydon den 23. september besøgte Frederikshavn Maritime Erhvervspark (FME) var det med fokus på den lokale maritime vækst, som skal understøttes af havneudvidelser i Skagen og Frederikshavn samt et maritimt brancheudviklingscenter.


Læs HD erhvervsret i Frederikshavn

Du har stadig mulighed for at melde dig til erhvervsret HD 1.del, som starter den 21. oktober i Kattegat Siloen i Frederikshavn.


Matchmaking på DanFish messen

Den 10. oktober på DanFish messen afholder Norddanmarks EU kontor matchmaking mellem danske virksomheder og 10 kinesiske virksomheder, der er interesserede i danske produkter og teknologi. Du har mulighed for at deltage gratis.

Hvis man er interesseret at deltage, kan man tilmelde sig direkte her eller kontakte Erhvervshus Nords konsulent Lars Hedegaard på telefon 98 45 80 07

Vækstfonden afholder informationsmøde

Den 2. oktober klokken 8.30 - 9.30 holder Vækstfonden informationsmøde på NOVI i Aalborg. Har du planer om at udvikle din virksomhed, og kræver det mere finansiering end din bank kan komme med? Så kan statens Vækstlån være noget for dig.

Vækstfonden yder Vækstlån til små og mellemstore virksomheder – i alle brancher. Du kan bruge Vækstlån, når du har behov for mere end 2 mio. kr. til at finansiere nye maskiner, omlægning til grøn produktion, et opkøb eller et ejerskifte.

Tilmeld dig herDe tre erhvervsforeninger driver i fællesskab Erhvervshus Nord
Erhvervshus Nord

Silovej 8, 1 sal · 9900 Frederikshavn · Telefon: +45 92 26 26 26
Mail: info@erhvervshusnord.dk · Web: www.erhvervshusnord.dk

Linkedin:  Følg os · Facebook Følg os ·  Nyhedsbrev: Tilmeld en kollegaAfmeld dig vores nyhedsbrev