Ser denne e-mail ikke rigtig ud i dit mailprogram? Klik her for at se den online »


Stor fremgang for erhvervsklimaet

Med en plads som nr. 39 i Dansk Industris undersøgelse af kommunernes erhvervsforhold, rykker Frederikshavn Kommune 32 pladser frem fra sidste år.


Norgesprojekt søger konsulent

Det nye nordjyske norgesprojekt, som har fået 1,5 mio. kr. i støtte fra Vækstforum, søger nu en konsulent, som skal kortlægge den norske efterspørgsel efter danske samarbejdspartnere samt etablere et netværk for underleverandører, der gerne vil have gang i eksporten til Norge.  

Parterne bag projektet er erhvervskontorerne i Hjørring, Brønderslev og Frederikshavn, Center for Arbejdsmarked i Frederikshavn Kommune og Væksthus Nordjylland. Derudover er der lavet samarbejdsaftaler med Eksportrådet og Invest in Denmark.

Læs stillingsopslaget her


Riv finansieringsmuren ned

Den 26. september sætter Innovation X fokus på funding. Du vil på den gratis konference få information om, hvilke muligheder din virksomhed har samt, hvordan du kan øge chancerne for at få netop din virksomhed igennem nåleøjet – både hos private investorer og til offentlige midler.

Se programmet og tilmeld dig her 


Gå-hjem-møde: Det værdiskabende bestyrelsesarbejde

 

Den 25. september afholder Frederikshavn Erhvervsforening et gå-hjem-møde, hvor du kan få indsigt i de lovmæssige krav til bestyrelsesarbejde og inspiration til, hvordan bestyrelsesarbejdet skaber værdi for virksomheden. Mødet er gratis og åbent for alle. 

 

Se invitationen og tilmeld dig her

Sæt lup på jeres vækstmuligheder

Den 22. oktober inviterer Væksthus Nordjylland og Danske Bank lokale virksomheder til infomøde om vækstmuligheder. Her kan du også høre Erhvervshus Nord fortælle om de lokale rådgivningsmuligheder. 

Læs om arrangementet og tilmeld dig her De tre erhvervsforeninger driver i fællesskab Erhvervshus Nord
Erhvervshus Nord

Silovej 8, 1 sal · 9900 Frederikshavn · Telefon: +45 92 26 26 26
Mail: info@erhvervshusnord.dk · Web: www.erhvervshusnord.dk

Linkedin:  Følg os · Facebook Følg os ·  Nyhedsbrev: Tilmeld en kollegaAfmeld dig vores nyhedsbrev