Ser denne e-mail ikke rigtig ud i dit mailprogram? Klik her for at se den online »


Ny erhvervskonsulent i Erhvervshus Nord

Johan-Ulrik Lervang er ansat som ny erhvervskonsulent i Erhvervshus Nord. Johan vil beskæftige sig med iværksætterrådgivning samt udvikling og etablering af vækstvirksomheder.  Johan er uddannet Cand. Merc. i Innovation og Entrepreneurship fra Aalborg Universitet.

 

 


Gå-hjem-møde: Det værdiskabende bestyrelsesarbejde

Den 25. september afholder Frederikshavn Erhvervsforening et gå-hjem-møde, hvor du kan få indsigt i de lovmæssige krav til bestyrelsesarbejde og inspiration til, hvordan bestyrelsesarbejdet skaber værdi for virksomheden. Mødet er gratis og åbent for medlemmer af alle tre erhvervsforeninger.

Se invitationen og tilmeld dig her


Er I gode til innovation?

Så kan I nu indstille jeres egen virksomhed eller andre til den regionale innovationskonkurrence TAG FAT, som sidste år blev vundet af Vestergaard Marine Service.

For at tilmelde en virksomhed, skal du sende virksomhedens navn i en mail til peur@frederikshavn.dkNye kræfter forstærker MARCOD

 MARCOD (Maritimt Center for Optimering og Drift) er netop blevet forstærket med to nye ansatte som følge af stor efterspørgsel og en positiv midtvejsevaluering v/COWI om effekten af MARCODs arbejde


Lederudvikling for dig med vækstambitioner

Vækst via Ledelse er et skræddersyet udviklingsprogram til ledere i de mest ambitiøse vækstvirksomheder, som via forløbet kan få styrket deres profil.  Der er nu kun 17 pladser tilbage på de seks hold i efteråret.
Få hjælp til digital momsregistrering

Efter udgangen af 2013 skal al registrering af moms til SKAT foregå digitalt. Erhvervsstyrelsen har derfor indgået et samarbejde med landets biblioteker – herunder Frederikshavn – om at vejlede mindre virksomheder i digital indberetning.

 De tre erhvervsforeninger driver i fællesskab Erhvervshus Nord
Erhvervshus Nord

Silovej 8, 1 sal · 9900 Frederikshavn · Telefon: +45 92 26 26 26
Mail: info@erhvervshusnord.dk · Web: www.erhvervshusnord.dk

Linkedin:  Følg os · Facebook Følg os ·  Nyhedsbrev: Tilmeld en kollegaAfmeld dig vores nyhedsbrev