Ser denne e-mail ikke rigtig ud i dit mailprogram? Klik her for at se den online »

Jobrotation med succes hos Vestergaard Marine Service

Vestergaard Marine Service har et omfattende uddannelsesprogram for deres ansatte. Med vejledning og hjælp fra Erhvervshus Nord fik de gang i et jobrotationsprojekt, som veksler de ansattes timer på kursus til finansieringen af en medarbejder, der er blevet en vigtig del af virksomheden.

 


Sæt kryds i kalenderen!

Sæt allerede nu kryds i kalenderen til:

Årets erhvervs- og kulturarrangement Vækst- og Vilje
Her kårer vi for 8. gang vinderne af årets Vækst og Vilje Erhvervspris og Iværksætterprisen 2012. Det sker den 18. januar 2013 i Det Musiske Hus.

Gå-hjem-møde om digitalisering i byggebranchen
Den 30. januar 2013 fra 15.00 - 17.00 holder Erhvervshus Nord et gå-hjem-møde om de stigende krav til digitalisering i byggeriet for aktører, som gerne vil byde ind på offentlige opgaver.

Generalforsamlinger 2013 
Frederikshavn Erhvervsforening: 14. februar 2013
Sæby Erhvervsforening: 26. februar 2013
Skagen Erhvervsforening: 28. februar 2013

Nærmere info følger


Konference om billige grønne færger

Den 23. januar inviterer MARCOD og MARKIS til konference om billige grønne færger

På konferencen får du et indblik i de nyeste muligheder inden for miljøvenlig færgedrift, herunder erfaringer fra pilotprojekter indenfor skibsbygning i kulfiber og med eldrift, forretnings- og finansieringsmuligheder samt case stories fra foregangskommuner.

 

Vestergaard Marine Service er regions mest innovative virksomhed

Det blev slået fast, da de vandt Tag-Fat konkurrencen på Skråen d. 4. december. Her dystede 11 innovative nordjyske virksomheder i finalen om at blive kåret til den mest innovative virksomhed.

Bag konkurrencen stod Region Nordjylland, de nordjyske erhvervskontorer, COWI og TV2/Nord. For blot en måned siden blev Vestergaard Marine Service også kåret som Årets Læreplads af EUC Nord efter indstilling fra virksomhedens 14 lærlinge.

 


Få et gratis genoplivningskursus

Erhvervshus Nord gør opmærksom på, at virksomheder og enkelpersoner kan tage et gratis genoplivningskursus hos Parat til Hjertestart.  

Bor eller arbejder du i Frederikshavn Kommune har du nu en unik mulighed for at få et gratis genoplivningskursus. Kurset kan gennemføres på én time, hvor du lærer at give hjertemassage, kunstigt åndedræt samt sætte en hjerterstarter på personen. Undervisningen foregår med et gratis læringssæt, der består af en DVD og genoplivningsdukke. Projektets sygeplejersker kan assistere ved afholdelse af kurser for større grupper. 

Tilmeld jer på www.parattilhjertestart.dk eller på telefon 20 49 55 10 

Bag projektet står Frederikshavn Kommune, Hjerteforeningen, Tryg Fonden og Region Nordjylland.

 De tre erhvervsforeninger driver i fællesskab Erhvervshus Nord
Erhvervshus Nord

Silovej 8, 1 sal · 9900 Frederikshavn · Telefon: +45 92 26 26 26
Mail: info@erhvervshusnord.dk · Web: www.erhvervshusnord.dk

Linkedin:  Følg os · Facebook Følg os ·  Nyhedsbrev: Tilmeld en kollegaAfmeld dig vores nyhedsbrev