Ser denne e-mail ikke rigtig ud i dit mailprogram? Klik her for at se den online »

Rådgivning gav fokus på kerneforretningen

For Chris Andersen, indehaver af Skagen Smede Service, var iværksætterrådgivningen i Erhvervshus Nord med til at give fokus på kerneforretningen.

Højtuddannede på vej til lokale virksomheder

I Frederikshavn Kommune er der stor interesse for programmet Yderlig Vækst og muligheden for at ansætte en ledig højtuddannet med op til 15.000 kroner om måneden i tilskud. Blot i den seneste uge har Erhvervshus Nord hjulpet fire af kommunens virksomheder med at skrive en ansøgning til ansættelsen af en højtuddannet, som alle er blevet godkendt.

Målgruppen er alle små og mellemstore virksomheder med vækstambitioner. Der er kun få pladser tilbage, når det gælder tilskud til ansættelsen af en højtuddannet. Ønsker du at få en af de sidste pladser, så kontakt Allan Hejslet på telefon 30 13 30 43 / mail allh@frederikshavn.dk

Læs mere her

Tillykke til Vestergaard Marine Service

Region Nordjylland har sat sig for at kåre regionens mest innovative små og mellemstore virksomheder i Tag Fat-konkurrencen. Vinderen i Frederikshavn Kommune blev Vestergaard Marine Service, der nu går videre til den regionale finale d. 4. december.

VMS dystede mod NS System i Frederikshavn og Elektro Marine i Skagen.

Skandinaviens største maritime konference

 Den 28.-29. november afholdes Scandinavian Maritime Conference 2012 (SMC) i Vestfold i Norge, som er arrangeret af det skandinaviske samarbejde MARKIS og MARKOM2020.De tre erhvervsforeninger driver i fællesskab Erhvervshus Nord
Erhvervshus Nord

Silovej 8, 1 sal · 9900 Frederikshavn · Telefon: +45 92 26 26 26
Mail: info@erhvervshusnord.dk · Web: www.erhvervshusnord.dk

Linkedin:  Følg os · Facebook Følg os ·  Nyhedsbrev: Tilmeld en kollegaAfmeld dig vores nyhedsbrev