Ser denne e-mail ikke rigtig ud i dit mailprogram? Klik her for at se den online »


Invitation til konference 5.-7. august: CLEANTECH AT SEA

Få indsigt i forretningsmulighederne i forhold til de stigende miljøkrav til skibsfarten og netværk med andre folk fra den maritime branche ved den maritime tredages-konference CLEANTECH AT SEA i Frederikshavn den 5.-7. august.

Konferencen fokuserer på grøn skibsfart og de fremtidige forretningsmuligheder i forhold til at mindske forurening og udslip i luften og i vandet. Der vil også være et indlæg fra Danske Maritime, der fortæller om den seneste udvikling i IMO i forhold til lovgivning om ballastvand og NOx.  

Se invitationen her

Modtag dagpenge, mens du opstarter virksomhed

Har du en god idé til en virksomhed, men mangler sparring og de rette rammer for at sætte det i søen? En ny etableringsordning for vækst- og vidensiværksættere giver dig mulighed for at arbejde med din idé i 40 uger, hvor du fortsat modtager dagpenge.

Læs om ordningen her

 

Er du interesseret i at høre mere, så kontakt Erhvervshus Nord på telefon 98 45 80 00

Start virksomhed for én krone

En ændring i Selskabsloven betyder, at iværksættere kan starte egen virksomhed med en startkapital på kun én krone.

 

Læs om Erhvervshus Nords gratis iværksætterløb


Har du en bestyrelsespost?

Så er inspirationsmødet om det værdiskabende bestyrelsesarbejde helt sikkert noget for dig. Den 13. juni inviterer Skagen Erhvervsforening til gå-hjem-møde med fokus på værktøjer og arbejdsmetoder, der skaber værdi i bestyrelsesarbejdet.  Medlemmer fra alle tre erhvervsforeninger er velkomne.

  
Se programmet

TILMELD DIG HER


Er du interesseret i de arktiske forretningsmuligheder i Canada?

I regi af Væksthus Nordjylland oprettes der et netværk, der har mineindustri og arktiske forretningsmuligheder som fokus. Ved deltagelse i netværket får du adgang til både fællesmøder, individuelle møder med en rådgiver og studietur til Canada.De tre erhvervsforeninger driver i fællesskab Erhvervshus Nord
Erhvervshus Nord

Silovej 8, 1 sal · 9900 Frederikshavn · Telefon: +45 92 26 26 26
Mail: info@erhvervshusnord.dk · Web: www.erhvervshusnord.dk

Linkedin:  Følg os · Facebook Følg os ·  Nyhedsbrev: Tilmeld en kollegaAfmeld dig vores nyhedsbrev