Ser denne e-mail ikke rigtig ud i dit mailprogram? Klik her for at se den online »

Har du et spændende projekt, der mangler kapital?

Så kan du søge ved Højteknologifonden, der har 445 millioner til risikovillige investeringer i 2013. Der er informationsmøde ved fonden den 4. december i Aalborg.

Højteknologifonden investerer i ambitiøse forskningssamarbejder, hvor målet er at skabe ny banebrydende teknologi med stort kommercielt potentiale. Fristen for interessetilkendegivelser er den 24. januar 2013.

Informationsmødet den 4. december giver et overblik over den kommende ansøgningsrunde samt de krav og fokusområder, du som ansøger skal tage højde for. Efter fællesmødet vil der være mulighed for et én-til-én møde med kommunikationschef Thomas Bjerre fra HTF. Her kan I drøfte specifikke projekter/idéer samt spørgsmål vedrørende ansøgning med mere.

 Tid og sted: Aalborg Universitet. Niels Jernes vej 10 i Auditoriet. Tirsdag d. 4. december kl. 12.30

Læs mere og tilmeld dig via invitationen her

Læs mere om Højteknologifonden her 

Vil du gerne styrke din lederprofil?

Så har du nu muligheden med Vækst via Ledelse, der er et skræddersyet udviklingsprogram for 600 ledere med vækstambitioner.

Programmet består af tre faser, som klæder dig bedre på som leder både fagligt og personligt. Med forløbet får du: 

  •  Øget forståelse for sammenhængen mellem ledelse og forretningsudvikling
  • Skærpet blik for ledelse som konkurrenceparameter
  • Større bevidsthed om personlige styrker og udviklingsområder
  •  Bedre evne til at tiltrække, fastholde og udvikle kernemedarbejdere
     

Du kan læse mere om ordningen her 

Her du interesseret i at deltage, så kontakt erhvervskonsulent Allan Hejslet på telefon 30 13 30 43 / allh@frederikshavn.dk

Har I øje på Malaysia som eksportmarked?

Så kan Erhvervshus Nord sætte jer i forbindelse med John Madsen, der er ambassadør for Frederikshavn Kommune og tilknyttet The Malaysian Danish Business Council i Malaysia.

Sammen med den danske ambassade i landet yder han gratis hjælp og vejledning til kommunens virksomheder, som ønsker at vide mere om eksportmulighederne.

Vil du høre mere eller sættes i kontakt med John Madsen fra det danske erhvervsråd i Malaysia, så kontakt erhvervskonsulent Allan Hejslet på telefon 30 13 30 43 / allh@frederikshavn.dk

Ansat en højtuddannet medarbejder - til halv pris

Sidste udkald: Ansættelsen af en højtuddannet med støtte fra programmet Yderlig Vækst er populær. 

Du skal derfor skynde dig, hvis du vil have op til 15.000 kroner om måneden i tilskud til ansættelsen af en højtuddannet medarbejder i max et år. Hvis du er en lille eller mellemstor virksomhed, kan du få tilskud til at ansætte en højtuddannet, som pt. er ledig. Det er ved at være sidste chance, hvis du vil i betragtning til ordningen. 

Du kan også læse mere om ordningen her

Du kan kontakte Erhvervshus Nords konsulent Allan Hejslet på tlf. 98 45 80 05 / allh@frederikshavn.dk. Du kan også læse mere om ordningen her

 

Sådan opretter I et akutjob

Står I og mangler en ny medarbejder? Så kan I få tilskud til lønnen ved at oprette et såkaldt akutjob, der er målrettet ledige, som står til at falde ud af dagpengesystemet.

Akutjob-aftaler udløser en præmie på kr. 12.500 til virksomheden ved minimum 6 måneders ansættelse og 25.000 ved et års ansættelse. Jobbet skal slås særligt op på jobnet.dk for at tælle som et akutjob. 

Du kan se, hvordan du opretter et akutjob på jobnet her

Er du interesseret, kan du henvende dig på Jobcentret på telefon 98 45 56 00De tre erhvervsforeninger driver i fællesskab Erhvervshus Nord
Erhvervshus Nord

Silovej 8, 1 sal · 9900 Frederikshavn · Telefon: +45 92 26 26 26
Mail: info@erhvervshusnord.dk · Web: www.erhvervshusnord.dk

Linkedin:  Følg os · Facebook Følg os ·  Nyhedsbrev: Tilmeld en kollegaAfmeld dig vores nyhedsbrev