Ser denne e-mail ikke rigtig ud i dit mailprogram? Klik her for at se den online »


Formandsskifte markeret ved velbesøgt reception

Omkring 130 mennesker var mødt op til reception i Restaurant Snerlen den 17. maj for at fejre den nye formand for Frederikshavn Erhvervsråd Karl Erik Slynge og samtidig sige farvel til den afgående formand Kaj Christiansen.


Maritime resultater i MARKIS

For tre år siden søsatte 16 partnere fra Sydnorge, Vestsverige og Norddanmark MARKIS. Et tværregionalt EU-projekt med fokus på at fremme den grønne skibsfart i Skagerrak-Kattegat gennem innovative løsninger. Erhvervshus Nord og Frederikshavn Kommune var to af de danske partnere.

Læs om de gode resultater fra MARKIS på www.markis-stories.eu

Sådan skaber I værdi i bestyrelsesarbejdet

 Kunne du tænke dig at få nogle arbejdsmetoder og værktøjer til at sikre værdiskabelse i din bestyrelse? Så inviterer Skagen Erhvervsforening til inspirationsmøde den 13. juni med fokus på, hvordan man tilfører bestyrelser og dets medlemmer værdi. Medlemmer fra alle tre erhvervsforeninger er velkomne.

Læs mere i invitationen og tilmeld dig

Støt Tordenskioldsdagene 2013

Hvis du støtter Tordenskioldsdagene med 5000 kroner, får du som sponsor en middag på Den Trekantede Hat og koncert ved Open by Night den 4. juni, middag på Knivholt den 30. juni, billetter til Tordenskioldsdagene og firmalogo på Tordenskiolds hjemmeside.

 

Læs mere og tilmeld dig her

 TILMELD DIG DIREKTE HER


Bliv klogere på ISO 9001

 OBS: Sidste tilmelding den 27. maj

Den 29. maj klokken 15 – 17.00 inviterer Erhvervshus Nord og MARCOD til gratis gå-hjem-møde om kvalitetscertificeringen ISO 9001.

 Kvalitet er blevet et vigtigt konkurrenceparameter på især det voksende offshoremarked. Kom og hør mere om at gøre virksomheden klar til ISO 9001 og selve certificeringen.

TILMELD DIG HER

Læs invitationen

 

Konference: NORGE - Nordjysk erhvervslivs største mulighed

Mandag den 10. juni kl. 13.00 – 16.00 inviterer BDO til konference i Det Musiske Hus, hvor der er fokus på de muligheder, som væksten i norsk økonomi giver for nordjyske virksomheder – ikke kun inden for det maritime og offshoresektoren, men også andre brancher.

Læs mere og se, hvordan du tilmelder digDe tre erhvervsforeninger driver i fællesskab Erhvervshus Nord
Erhvervshus Nord

Silovej 8, 1 sal · 9900 Frederikshavn · Telefon: +45 92 26 26 26
Mail: info@erhvervshusnord.dk · Web: www.erhvervshusnord.dk

Linkedin:  Følg os · Facebook Følg os ·  Nyhedsbrev: Tilmeld en kollegaAfmeld dig vores nyhedsbrev