Ser denne e-mail ikke rigtig ud i dit mailprogram? Klik her for at se den online »

Stort seminar om de nye forretningsmuligheder i offshore-ophug

Den 25. oktober afholdes der Offshore Decommissioning Seminar i Kattegat Siloen, hvor du kan høre om de mange nye forretningsmuligheder i miljørigtigt ophug af boreplatforme.

Der er over 600 platforme i Nordsøen, som på et tidspunkt skal ophugges - et forretningsområde til omkring 500 mia. kroner.

Hvordan du kan få det i dette nye forretningsområde, kan du høre om på Offshore Decommissioning Seminar, der er arrangeret af Danish Marine & Offshore Group i samarbejde med Frederikshavn Havn og MARCOD.

Seneste tilmelding er d. 15. oktober. Der er et begrænset antal pladser til dette interessante arrangement, så du skal tilmelde dig hurtigst muligt for at få plads.

Se hele programmet og tilmeld dig her

 

Konference: Bæredygtige løsninger indenfor bygningsrenovering i dag og 2020

EU-projektet Princip inviterer til slutkonference den 25. og 26. oktober 2012. Det overordnede formål med konferencen er at orientere om de resultater af bæredygtige løsninger, der er kommet frem som en del af projektet.  

Torsdagen byder på studieture rundt i lokalområdet omkring Frederikshavn for at besøge offentligt nybyggeri med fokus på energioptimering og bæredygtige virksomheder og uddannelsesinstitutioner. Der vil derefter være teaterstykke med fokus på klimaforandringer og afsluttende konferencemiddag. Fredagen byder på en række oplæg om klima-, energi- og miljøområdet.

Der er mulighed for fleksibel tilmelding til dele af programmet.

Se hele programmet her

Tilmeld dig herDe tre erhvervsforeninger driver i fællesskab Erhvervshus Nord
Erhvervshus Nord

Silovej 8, 1 sal · 9900 Frederikshavn · Telefon: +45 92 26 26 26
Mail: info@erhvervshusnord.dk · Web: www.erhvervshusnord.dk

Linkedin:  Følg os · Facebook Følg os ·  Nyhedsbrev: Tilmeld en kollegaAfmeld dig vores nyhedsbrev