Ser denne e-mail ikke rigtig ud i dit mailprogram? Klik her for at se den online »

Læs de gode historier fra den maritime klynge

Den stærke maritime klynge i Frederikshavn Kommune har et hav af gode væksthistorier at fortælle. Derfor har Erhvervshus Nord i samarbejde med Frederikshavn Kommune og MARCOD (Maritimt Center for Optimering og Drift) udgivet et 32 siders indstik i Børsen om klyngen.

Indstikket har fokus på samtlige maritime forretningsområder, havneudvidelser i milliardklassen, uddannelse og kompetenceudvikling samt de nye forretningsmuligheder inden for det næste store vækstområde – offshoreindustrien.

Skyd genvej til succes

Har du et skuffeprojekt eller en anden udviklingsopgave, som du gerne vil i gang med? Så sæt kryds i kalenderen d. 24. oktober. Her har du mulighed for at møde en busfuld af ledige djøf’ere, som kommer til Frederikshavn på udkig efter deres næste job.

Du kan blandt andet møde ledige jurister, økonomer, cand. merc.’er, kommunikationsfolk, marketingsfolk, salgsfolk og HR-uddannede.

Deltagerne skal først på virksomhedsbesøg hos NS System og Trigon. Derefter tager de til Kattegat Siloen, hvor du har mulighed for at få en uforpligtende snak med dem om, hvad de kan tilbyde jer, og du kan fortælle om din virksomhed.

Erfaringer viser, at højtuddannede bidrager med nye kompetencer, der hjælper virksomheder til at udvikle sig og vækste.

Tilmeld dig på: kabn@frederikshavn.dk  

Har du spørgsmål, så kontakt Karen Bagge-Nielsen på telefon 21 25 58 22

 

Få opskriften på succes i Kina

Den 30. oktober i Kulturhus Kappelborg kan du høre oplæg fra Aalborg Universitet og danske erhvervsfolk om at drive succesrig forretning i Kina.

At drive forretning i Kina stiller store krav til kundskaber inden for kultur, sprog og politik samt gode kontakter til kunder, institutioner og myndigheder. Dette lyder svært, men en række danske virksomheder har fundet vej til at overvinde disse udfordringer og drive succesrig forretning i Kina.

Ved dette aftenarrangement kan du høre om viden og erfaringer med netop virksomhedsdrift i Kina fra eksperter og erhvervsfolk.

Læs programmet her  

Tilmeld dig arrangementet ved at sende en mail til tilmeld@frederikshavn.dk

Maritime perspektiver i spil hos Ole Sohn

Danmark som førende nation inden for nybyggeri af energibesparende og miljøvenlige færger i kulfiberkomposit og et maritimt brancheudviklingscenter. Det var de ambitioner, som blev behandlet på et møde mellem erhvervs- og vækstminister Ole Sohn og en delegation fra Frederikshavn d. 21. september.

 

Vækstforum på besøg

Frederikshavn Kommune og Erhvervshus Nord åbnede dørene for Vækstforum, det regionale forum for erhvervsudvikling, tirsdag d. 25. september.

Her fortalte de to havnedirektører fra Skagen og Frederikshavn om de planlagte havneudvidelser. Oplæggene blev brugt til at drøfte havneudvidelsernes potentiale og betydning i forhold til den regionale erhvervsudvikling.De tre erhvervsforeninger driver i fællesskab Erhvervshus Nord
Erhvervshus Nord

Silovej 8, 1 sal · 9900 Frederikshavn · Telefon: +45 92 26 26 26
Mail: info@erhvervshusnord.dk · Web: www.erhvervshusnord.dk

Linkedin:  Følg os · Facebook Følg os ·  Nyhedsbrev: Tilmeld en kollegaAfmeld dig vores nyhedsbrev