Ser denne e-mail ikke rigtig ud i dit mailprogram? Klik her for at se den online »

Kom til Vækst og Vilje erhvervs- og kulturarrangement den 18. januar


Jesper Uggerhøj

Kom og vær med, når det lokale erhvervsliv mødes for 8. gang for at kåre vinderne af Vækst og Vilje Erhvervsprisen 2012 og Iværksætterprisen 2012 den 18. januar fra klokken 8.00 – 10. 15 i Det Musiske Hus. Årets oplægsholder er Jesper Uggerhøj.

Læs programmet og tilmeld dig her

Gå-hjem-møde om digitalisering i byggeriet

Kom til gå-hjem-møde i Kattegat Siloen den 30. januar fra klokken 15.00-17.00 om digitalisering i byggeriet.

I dag møder aktører inden for byggebranchen stigende lovkrav til digitalisering, når de skal byde ind på offentlige opgaver. Derfor udbyder Erhvervshus Nord sammen med kommunens ejendomscenter og UCN Act2Learn Teknologi et gå-hjem-møde for virksomheder, der gerne vil høre mere om de digitaliserede arbejdsgange inden for bygge- og anlægsbranchen.  

Læs programmet og tilmeld dig her

 


Sparring og gode værktøjer med iværksætterrådgivingen

Carsten Jensen var så småt i gang med sin forretning Jensen Tools, da han fik anbefalet iværksætterrådgivningen i Erhvervshus Nord. Forløbet var med til at fokusere virksomheden og give brugbare værktøjer. 

 Vestergaard Marine på Ajour 2012
Bliv set på Maskinmestrenes erhvervskonference Ajour 2013

Du har som maritim virksomhed mulighed for at få en stand på Maskinmestrenes erhvervskonference den 28. – 29. november, hvor du kan markedsføre dine produkter og ydelser overfor tekniske ledere og specialister.

Det maritime videncenter MARCOD med base i Frederikshavn har indgået en aftale med Maskinmestrenes Forening om et område på konferencen, som er dedikeret til det maritime område. Her har du mulighed for at få en stand og sætte fokus på din virksomhed overfor tekniske ledere og specialister med indkøbsansvar.

Du kan se hele programmet og læse mere om dine muligheder og tilmelding herDe tre erhvervsforeninger driver i fællesskab Erhvervshus Nord
Erhvervshus Nord

Silovej 8, 1 sal · 9900 Frederikshavn · Telefon: +45 92 26 26 26
Mail: info@erhvervshusnord.dk · Web: www.erhvervshusnord.dk

Linkedin:  Følg os · Facebook Følg os ·  Nyhedsbrev: Tilmeld en kollegaAfmeld dig vores nyhedsbrev