Ser denne e-mail ikke rigtig ud i dit mailprogram? Klik her for at se den online »

Vækst og Vilje Erhvervs og Kulturarrangement


Nyhedsbrev nr. 1 d. 11. januar 2016
Har du husket at tilmelde dig?

Nu er der ikke så længe til, at vi skal kåre vinderne af Vækst og Vilje Erhvervsprisen 2015 samt Iværksætterprisen 2015. Kåringen foregår ved det traditionelle Vækst og Vilje Erhvervs og Kulturarrangement i Det Musiske Hus d. 22. januar 2016.

Indlægget i år holdes af Friis Arne Petersen, Danmarks ambassadør i Tyskland, og underholdningen står den nordjyske trompetist Jonas Scheffler for.

Har du ikke tilmeldt dig endnu, så skynd dig at gøre det nu!

Se invitation og tilmeld dig her

I forbindelse med Vækst og Vilje arrangementet har ambassadør Friis Arne Petersen desuden stillet sig til rådighed for virksomhedsbesøg samt et arrangement i Hjørring med fokus på eksport til Tyskland d. 21. og 22. januar. Arrangementet i Hjørring arrangeres af Væksthus Nordjylland og Hjørring Erhvervscenter. Virksomheder i Frederikshavn kommune er inviteret til arrangementet. Information herom udsendes senere af Væksthus Nordjylland.

I Frederikshavn kommune skal ambassadøren d. 21. januar besøge FF Skagen A/S samt Amanda Seafoods A/S d. 22. januar. Formålet med besøgene er at drøfte muligheder og aktuelle udfordringer vedrørende eksport til Tyskland.Ny undersøgelse i Det Nordjyske Virksomhedspanel

Det Nordjyske Virksomhedspanel er et samarbejde mellem nordjysk erhvervsliv og Aalborg Universitet, og er sat i verden for at støtte og skabe debat omkring erhvervsudviklingen i Nordjylland. I efteråret satte de fokus på Erhvervsfremme. Denne gang engagerer de sig i integrationsdebatten i relation til det nordjyske erhvervsliv.

I den forbindelse har Det Nordjyske Virksomhedspanel netop sendt spørgeskemaer til knap 3.500 arbejdssteder/virksomheder i Nordjylland med minimum 5 ansatte. Spørgeskemaet drejer sig om ledernes holdninger til og erfaring med at få flygtninge og migranter integreret på det nordjyske marked.

Resultaterne vil blive præsenteret på et debatmøde d. 29.februar i Aalborg. Information herom vil blive fremsendt på et senere tidspunkt.De tre erhvervsforeninger driver i fællesskab Erhvervshus Nord
Erhvervshus Nord

Silovej 8, 1 sal · 9900 Frederikshavn · Telefon: +45 92 26 26 26
Mail: info@erhvervshusnord.dk · Web: www.erhvervshusnord.dk

Linkedin:  Følg os · Facebook Følg os ·  Nyhedsbrev: Tilmeld en kollegaAfmeld dig vores nyhedsbrev