Ser denne e-mail ikke rigtig ud i dit mailprogram? Klik her for at se den online »

Frederikshavn Erhvervsråd hjælper nu også virksomheder på Læsø

Læsø Kommune og Frederikshavn Erhvervsråd underskriver samarbejdsaftale om erhvervsservice til Læsøs virksomheder og iværksættere.

Mandag den 21. november blev ny samarbejdsaftale mellem Læsø Kommune og Frederikshavn Erhvervsråd underskrevet af Læsøs borgmester Thomas Olsen og bestyrelsesformand i Frederikshavn Erhvervsråd Kaj Christiansen. Hotel Carlsen i Vesterø dannede rammen om underskriftsceremonien.

Samarbejdet indledes med en CAMP-Læsø, hvor alle erhvervskonsulenter i Frederikshavn Erhvervsråd besøger virksomheder på Læsø den 5. december 2011. 

Vækst- og Vilje Erhvervsarrangement

Husk at sætte kryds i kalenderen d. 20. januar 2012, hvor erhvervspriserne vil blive uddelt.

Invitation vil blive fremsendt på et senere tidspunkt.

Irak som eksportmarked

Scandinavian Power Solutions er et konsulentselskab med fokus på/eller interesse for din virksomhed. Vi hjælper med at finde de bedste samarbejdspartnere på det irakiske marked. Det kan være en vanskelig opgave at find de mest ideelle samarbejdspartnere i Irak samt at få en fornuftig aftale på plads med dem. Det næste spørgsmål er, hvor det ideelle sted til at start et fornuftigt samarbejde er, hvor der samtidig er mulighed for fremtidig vækst og sikker investering.De tre erhvervsforeninger driver i fællesskab Erhvervshus Nord
Erhvervshus Nord

Silovej 8, 1 sal · 9900 Frederikshavn · Telefon: +45 92 26 26 26
Mail: info@erhvervshusnord.dk · Web: www.erhvervshusnord.dk

Linkedin:  Følg os · Facebook Følg os ·  Nyhedsbrev: Tilmeld en kollegaAfmeld dig vores nyhedsbrev