Ser denne e-mail ikke rigtig ud i dit mailprogram? Klik her for at se den online »

Erhvervshus Nord søger økonomi- og IT-medarbejder

Erhvervshus Nord søger en værdiskabende medarbejder inden for økonomi og administration, som sammen med et team af erhvervskonsulenter og øvrige administrative medarbejdere skal skabe en erhvervsøkonomisk drivkraft, der gør Frederikshavn Kommune til et attraktivt sted for virksomheder og borgere.

Du bliver ansvarlig for bogholderi, administration og projektøkonomi. Det vil endvidere være en fordel, hvis du har erfaring med IT administration.

Du kan læse mere om stillingen her

Selvstændige erhvervskvinder satte borgmesteren i stævne

Torsdag d. 23. august mødtes cirka 30 kvinder fra det lokale erhvervsnetværk Morgenfruerne til en livlig snak om udfordringer og muligheder for Frederikshavn Kommune sammen med borgmester Lars Møller (V).

 

Ansat en højtuddannet medarbejder - til halv pris

Du kan nu få op til 15.000 kroner om måneden i tilskud til ansættelsen af en højtuddannet medarbejder.

Hvis du er en lille eller mellemstor virksomhed, kan du nu få tilskud til at ansætte en højtuddannet, som pt. er ledig. Erfaringerne viser, at de virksomheder, der gør brug af højtuddannede, har en større vækst og er bedre til at produktudvikle.

Der gives op til 15.000 kroner i tilskud til lønnen om måneden i op til 12 måneder. Ordningen er populær, så du skal være hurtig, hvis du ønsker at komme i betragtning.

Du kan kontakte Erhvervshus Nords konsulent Allan Hejslet på tlf. 98 45 80 05 / allh@frederikshavn.dk. Du kan også læse mere om ordningen her.  

Få tilskud til en chef-til-leje eller kompetenceudvikling

Du har nu mulighed for at få tilskud til en chef-til-leje eller kompetenceudvikling af medarbejderne i virksomheden.

Din virksomhed har nu mulighed for at få et økonomisk tilskud til at knytte en chef-til-leje til virksomheden, som kan hjælpe jer med relevante opgaver. Se eksempler på opgavetyper her.

Derudover har du mulighed for at få tilskud til kompetenceudvikling af medarbejderne i din virksomhed. Læs mere om den mulighed og se eksempler her.

Der er kort frist for ansøgninger, og projekterne skal være afsluttet inden 2013. Kontakt derfor Erhvervshus Nords konsulent Allan Hejslet hurtigst muligt på tlf. 98 45 80 05 / allh@frederikshavn.dk  De tre erhvervsforeninger driver i fællesskab Erhvervshus Nord
Erhvervshus Nord

Silovej 8, 1 sal · 9900 Frederikshavn · Telefon: +45 92 26 26 26
Mail: info@erhvervshusnord.dk · Web: www.erhvervshusnord.dk

Linkedin:  Følg os · Facebook Følg os ·  Nyhedsbrev: Tilmeld en kollegaAfmeld dig vores nyhedsbrev