Ser denne e-mail ikke rigtig ud i dit mailprogram? Klik her for at se den online »

Invitation til fyraftensmøde 13. marts 2012

Nordjyske Medier inviterer i samarbejde med Erhvervshus Nord og FREDERIK til et fyraftensmøde tirsdag, d. 13. marts 2012, kl. 18.00-20.00 på Scandic The Reef, Tordenskjoldsgade 14, Frederikshavn under teamaet "Tør du sige nej - til flere kunder i din butik"?

Invitation til Karrieremessen 2012

Erhvervshus Nord vil gerne fortælle de studerende om erhvervslivet i Frederikshavn Kommune, og vi har derfor booket en stand på Karrieremessen, som finder sted i Gigantium, Aalborg tirsdag, d. 6. marts 2012 fra kl. 10-17.

I den forbindelse vil vi gerne invitere medlemmerne af Erhvervsforeningerne i Frederikshavn Kommune til at deltage på Karrieremessen. Der vil her være mulighed for at møde de studerende og præsentere jeres virksomhed for dem.

Er din virksomhed interesseret i at deltage, kontaktes Karen Bagge-Nielsen på tlf.: 2125 5822 eller mail: kabn@frederikshavn.dk.

Invitation til seminar vedr. kapitalfremskaffelse

Aalborg Universitet tilbyder i samarbejde med Globaliseringsprogrammet d. 18. april 2012 på Svalegården Hasseris, kl. 8.30 et gratis heldagsseminar vedr. kapitalfremskaffelse, hvor Aalborg Universitet og Globaliseringsprogrammet i samarbejde med en række nøglepersoner afdækker mulighederne, der skal hjælpe de nordjyske virksomheder i den globale konkurrence.

Invitation til Kenyan Danish Business Days

Deltag i en forestående erhvervsdelegation til Østafrika i selskab med vores Handels- og Investeringsminister Pia Olsen Dyhr.

Sted: Kenya
Tid: 10.-12. april 2012

 

 De tre erhvervsforeninger driver i fællesskab Erhvervshus Nord
Erhvervshus Nord

Silovej 8, 1 sal · 9900 Frederikshavn · Telefon: +45 92 26 26 26
Mail: info@erhvervshusnord.dk · Web: www.erhvervshusnord.dk

Linkedin:  Følg os · Facebook Følg os ·  Nyhedsbrev: Tilmeld en kollegaAfmeld dig vores nyhedsbrev