Ser denne e-mail ikke rigtig ud i dit mailprogram? Klik her for at se den online »

Frederikshavn Erhvervsråd byder velkommen til vores nye direktør

Frederikshavn Erhvervsråd er glade for at kunne byde velkommen til vores nye Erhvervsdirektør - Niels Christensen - som tiltræder sin nye stilling 1. maj 2011.

Niels Christensen har de sidste 6 år siddet som adm. direktør for furnX A/S og datterselskaberne Højer Møbler A/S og OJ Skolemøbler A/S. Derudover har Niels Christensen tidligere beskæftiget sig med rådgiverrollen; senest 3 år som management konsulent i Comentor og der før 5 år som udviklingskonsulent i Nordjysk Kompetence Udvikling samt arbejdet 5 år på Aalborg Tekniske Skole som dels underviser og dels projektleder.

Niels Christensen er oprindeligt uddannet automekaniker som senere er blevet suppleret med en maskinteknikeruddannelse. Den teoretiske bagage består af en Erhvervspædagogisk læreruddannelse og en HD i organisation og ledelse.

Nordjyske virksomheder skal ud på det globale marked – og du er inviteret med

Kom til Kick-Off torsdag den 28. april 2011, kl. 14.00 i Aalborg Kongres og Kultur Center, hvor du udover at møde udenrigsminister Lene Espersen kan få et indblik i, hvordan nogle af de 112 millioner kroner til globaliseringsaktiviteter kan blive dine. Programmet henvender sig til små og mellemstore virksomheder i Region Nordjylland.

Tilmeld dig herDe tre erhvervsforeninger driver i fællesskab Erhvervshus Nord
Erhvervshus Nord

Silovej 8, 1 sal · 9900 Frederikshavn · Telefon: +45 92 26 26 26
Mail: info@erhvervshusnord.dk · Web: www.erhvervshusnord.dk

Linkedin:  Følg os · Facebook Følg os ·  Nyhedsbrev: Tilmeld en kollegaAfmeld dig vores nyhedsbrev