Ser denne e-mail ikke rigtig ud i dit mailprogram? Klik her for at se den online »

Kære medlem af Skagen, Frederikshavn og Sæby Erhvervsforeninger

Frederikshavn Erhvervsråd tager afsked med erhvervsdirektør Jørgen Ove Jensen ved reception 25. marts på restaurant Franks i Kattegatsiloen, Frederikshavn.

Du kan i dette nyhedsbrev læse om nye vækstmuligheder i Brasilien, om grøn skibsfart og vækst i Skagerak-Kattegat regionen i Frederikshavn i form af MARKIS.

Fødevarer er et af de nye vækstspor i Frederikshavn Kommune, og som fødevarevirksomhed er der nu mulighed for at få egen stand på dette års sommermarked i Sæby, og endelig kan du læse om Frederikshavn Version 2.0, hvor ideer og projekter blev fremlagt ved et arrangement den 3. marts.

God læselyst!

 

Afskedsreception for Jørgen Ove Jensen

Efter 8 års arbejde med erhvervsudvikling i Skagen, Sæby og Frederikshavn har erhvervsdirektør Jørgen Ove Jensen valgt at søge nye udfordringer og fratræder sin stilling. Kom til afskedsreception d. 25. marts i Siloen.

Brasilien - din nye vækstmulighed

Eksport eller etablering

På-vej-hjem møde om Brasilien den 27. april 2011 kl. 13.30 – 17.00 hos Væksthus Nordjylland, NOVI Science Park, Niels Jernes Vej 10, Aalborg Øst. 

Hent inspiration og få etableret gode kontakter til din proces for at udnytte mulighederne i Brasilien. Fra 15.00 til 17.00 er der mulighed for at booke et speedmeeting (ca 10.min) med vicekonsul Peter Efland, som køres sideløbende med indlæg. Tildeles efter ”først til mølle” princippet.

Deltagerpris kr. 250,- inkl moms

Se program og tilmeld dig her

Opsamling på MARKIS konference om grøn skibsfart og vækst i Skagerrak-Kattegat regionen i Frederikshavn

Over 120 deltagere fra Danmark, Norge og Sverige mødtes til konferencen ”Business Opportunities towards Sustainable shipping” i Frederikshavn den 1. december 2010 for at drøfte, hvordan skærpede miljøkrav til skibsfarten kan åbne for ny maritim innovation og vækst.

Konferencen var arrangeret af det skandinaviske maritime kompetence- og innovationsnetværk, MARKIS og var samtidig netværkets første årsmøde.

 

Sommermarked 2011 i Sæby -Få din virksomhed eksponeret!

I sommeren 2011 gentages succesen med vores sommermarked ”Kunsthåndværk & Smagsoplevelser”.    

Fødevarer er et af de nye vækstspor i Frederikshavn Kommune. Som fødevarevirksomhed er der nu mulighed for at få egen stand på dette års sommermarked i Sæby.                                                     

Markedet blev afholdt første gang i sommeren 2009 på den gamle værftsplads på Sæby Havn og har nu i to år været en stor succes. I sommeren 2010 var der 11.000 besøgende i løbet af de to dage, og alle udstillere kunne melde tilbage om et glimrende salg.

Frederikshavn Version 2.0

120 interesserede var 3/3 2011 samlet på Frederikshavn Handelsskole for at blive præsenteret for de projekter/ideer, som workshoppene i FRH 2.0 er endt ud i.

Under kyndig vejledning af konferencier professor Anders Drejer fra Aalborg Universitet blev de 14 ideer præsenteret af en repræsentant fra hver af grupperne.De tre erhvervsforeninger driver i fællesskab Erhvervshus Nord
Erhvervshus Nord

Silovej 8, 1 sal · 9900 Frederikshavn · Telefon: +45 92 26 26 26
Mail: info@erhvervshusnord.dk · Web: www.erhvervshusnord.dk

Linkedin:  Følg os · Facebook Følg os ·  Nyhedsbrev: Tilmeld en kollegaAfmeld dig vores nyhedsbrev