Ser denne e-mail ikke rigtig ud i dit mailprogram? Klik her for at se den online »

Kære medlemmer af Skagen, Sæby og Frederikshavn Erhvervsforeninger

 

Først og fremmest ønskes I alle et rigtigt godt nytår! Vi håber alle er kommet godt ind i det nye år. Vi på Frederikshavn Erhvervsråd ser frem til et spændende og udviklende år 2011.

I dette nyhedsbrev kan du bl.a. læse om nogle af de kommende arrangementer, som Frederikshavn Erhvervsråd er vært ved, ligesom du kan læse om nyheder fra erhvervslivet i Frederikshavn Kommune.

God læselyst!

Frederikshavn d. 6. januar 2011

Med venlig hilsen
Jørgen Ove Jensen
Erhvervsdirektør

Frederikshavn Erhvervsråd skal have ny erhvervsdirektør

Efter 8 år som erhvervsdirektør i Frederikshavn Kommune har Jørgen Ove Jensen valgt at takke ja til et tilbud om at blive administrerende direktør og medindehaver af HJEM A/S i Herning. Firmaet blev etableret i 2003 og har som idegrundlag at sælge præfabrikerede boliger produceret på fabrikken i Hammerum uden for Herning.

Vi er naturligvis kede af at Jørgen Ove har besluttet sig for at opsige sit job som erhvervsdirektør, men har respekt for hans beslutning og ønsker ham alt mulig held og lykke i sit fremtidige virke. Jørgen Ove har igennem sine 8 år som erhvervsdirektør været en endog meget god repræsentant for Frederikshavn Erhvervsråd og har været en fantastisk dynamo og en stor arbejdskraft i at opfylde Frederikshavn Erhvervsråds formål - At fremme en sund erhvervsudvikling i Frederikshavn Kommune - udtaler Kaj Christiansen, formand for Frederikshavn Erhvervsråd.

Det har været en vanskelig beslutning at sige farvel til et fantastisk spændende job som erhvervsdirektør, men jeg kunne ikke sige nej til udfordringen som direktør i HJEM A/S og være med til at præge den fremtidige udvikling indenfor boligbyggeriet, siger Jørgen Ove Jensen.

Frederikshavn Erhvervsråd
Nærmere oplysninger:

Kaj Christiansen, tlf. 40 41 45 01

Jørgen Ove Jensen, tlf. 40 38 70 03

VÆKST OG VILJE – ERHVERVS- OG KULTURARRANGEMENT

VÆKST OG VILJE – ERHVERVS- OG KULTURARRANGEMENT
Torsdag den 20. januar 2011, kl. 8.00—10.00 i Det Musiske Hus, Frederikshavn

For 6. år i træk holder vi vores traditionelle morgenarrangement, hvor Vækst og Vilje Erhvervsprisen vil blive uddelt til en virksomhed, virksomhedsleder, forretning, organisation eller en enkeltperson i Frederikshavn kommune, som har ydet en ekstraordinær indsats i forbindelse med erhvervsudviklingen i kommunen.

Tilmelding: Frederikshavn Erhvervsråd, tlf. 98 45 80 00 eller mail:
tilmeld@frederikshavn.dk senest 17. januar 2011.

Årets Virksomhedspris er uddelt!

Vinderen af Det Lokale Beskæftigelsesråds Virksomhedspris 2010 er fundet og er i år gået til Den Selvejende Institution Bødkergården i Østervrå.

Efter borgmester Lars Møllers flotte tale til vinderne stod Formand for Det Lokale Beskæftigelsesråd, Søren Visti Jensen for selve overrækkelsen af prisen.

Søren Visti Jensen sagde blandt andet i sin tale: ”Når valget i år falder på den integrerede og Selvejende Institution Bødkergården sker det på baggrund af en indstilling fra institutionens MED-udvalg. Der er oprettet et stort antal af fleksjob og beskyttede stillinger, hvor en række personer integreres på arbejdspladsen. Bødkergården er et mønstereksempel på hvor langt man kan nå med rummelighed og integration på en arbejdsplads, hvis man i enighed og samlet flok har besluttet sig for, at det er det man vil. Bødkergården har i mange år været en uundværlig del af mange børnefamiliers liv i Østervrå, hvor institutionens 4-længede og gennemrenoverede gård har været et naturligt, rummeligt og udadvendt midtpunkt. Der har altid været overskud til også at inkludere grupper af børn med særlige behov i et stærkt fællesskab med personale og forældre. Herudover har der også – hvilket måske knap så mange ved – også indadtil på personalesiden – været en stor rummelighed, som vi håber, at denne pris kan være med til at rette fokus imod – og påskønne”

Virksomhedsprisen består af en check på 25.000 kr. og et lidt mere varigt minde, nemlig et kunstværk af kunstneren, Ulla Egholm fra Skagen. Kunstværket er specielt fremstillet til Det Lokale Beskæftigelsesråd og rummer symboler og ord, der beskriver begrebet rummelighed.

Husk patentmødet d. 26. januar 2011

Patentering: Effektiv og billig vej til vækst.  

Til dagens møde vil patentsystemet blive afmystificeret. Oplægsholderen er akademiingeniør, Ph.D., Hans Harding, fra den rådgivende ingeniørvirksomhed Hans Harding ApS, der med 15 års baggrund i patentbranchen vil fortælle, hvordan patenter billigt og effektivt kan skabe værdi for en virksomhed.

Hans Harding ApS kan patentbeskytte et produkt for helt ned til 10.000 kr. og derudover yder Hans Harding ApS i flere sammenhænge gratis rådgivning omkring jeres behov for beskyttelse. 

Mød op og hør hvordan patentering kan skabe værdi for din virksomhed. 

Første spadestik til unikt senhjerneskadecenter

Fredag d. 25. juni kl. 13 afholder Frederikshavn Kommune og Frederikshavn Boligforening første spadestik for byggeriet af SenhjerneskadeCenter Nord. Arrangementet foregår på Anholtvej 6, 9900 Frederikshavn.

Invitation til Temadag for virksomheder og interessenter i Living-lab projektet SenhjerneskadeCenter Nord (SCN)

Frederikshavn Kommune etablerer SenhjerneskadeCenter Nord for at imødekomme behovet for et specialiseret tilbud til borgere med senhjerneskade. Yderligere information vil blive fremlagt på Temadagen, d. 12. januar i Det Musiske Hus, kl. 09.30-15.De tre erhvervsforeninger driver i fællesskab Erhvervshus Nord
Erhvervshus Nord

Silovej 8, 1 sal · 9900 Frederikshavn · Telefon: +45 92 26 26 26
Mail: info@erhvervshusnord.dk · Web: www.erhvervshusnord.dk

Linkedin:  Følg os · Facebook Følg os ·  Nyhedsbrev: Tilmeld en kollegaAfmeld dig vores nyhedsbrev