Ser denne e-mail ikke rigtig ud i dit mailprogram? Klik her for at se den online »


Sæt kryds i kalenderen til Horizon 2020

Kom og hør om mulighederne for medfinansiering af innovationsprojekter inden for energi, miljø og andre områder i EU's nye forsknings- og innovationsprogram Horizon 2020, som indeholder  535 mia. kroner, hvoraf nogle af pengene også vil gå til det nordjyske erhvervsliv.  

Det sker onsdag den 12. februar 2014 i Europahallen i Aalborg, hvor Vækstforum, Væksthus Nordjylland, Norddanmarks EU kontor og Aalborg Universitet er vært. Nærmere informationer følger i det nye år.

 
Tilbageblik 2013

2013 er næsten gået, og vi kan se tilbage på et meget spændende år i Erhvervshus Nord og for vores erhvervsliv. Her kan du se nogle af højdepunkterne i vores aktiviteter fra 2014.

Se oversigten her
Husk at tilmelde dig Vækst og Vilje arrangementet

Den 17. januar 2014 hylder vi Frederikshavn Kommunes erhvervsliv ved at afsløre vinderne af Vækst og Vilje Erhvervsprisen 2013 samt Iværksætterprisen 2013. Der vil samtidig være underholdning ved komiker Kim Andersen og et indlæg af Jan Fritz Hansen, vicedirektør i Danmarks Rederiforening

Se invitationen og tilmeld dig her
Frederikshavn Kommune nr. 1. på privat jobrotation

Med jobrotationsprojekter i 82 private virksomheder på halvandet år er Frederikshavn Kommune topscorer i Nordjylland. Succesen skyldes et tæt samarbejde mellem Jobcentret og Erhvervshus Nord. 

Læs historien i Nordjyske her  Følg os på Linkedin

Du kan nu følge Erhvervshus Nord på Linkedin, hvor vi vil poste nyheder fra erhvervslivet, om aktuelle ordninger, aktiviteter og arrangementer.

Tilmeld dig herKontoret er lukket mellem jul og nytår

Erhvervshus Nord holder lukket fra den 20. december til og med den 1. januar 2014. Vi ønsker alle vores medlemmer en god jul og et godt nytår.De tre erhvervsforeninger driver i fællesskab Erhvervshus Nord
Erhvervshus Nord

Silovej 8, 1 sal · 9900 Frederikshavn · Telefon: +45 92 26 26 26
Mail: info@erhvervshusnord.dk · Web: www.erhvervshusnord.dk

Linkedin:  Følg os · Facebook Følg os ·  Nyhedsbrev: Tilmeld en kollegaAfmeld dig vores nyhedsbrev