Ser denne e-mail ikke rigtig ud i dit mailprogram? Klik her for at se den online »


Nyhedsbrev nr. 13 den 04. juni 2014

Vær med til at skabe fremtidens velfærdsløsninger

SenhjerneskadeCenter Nord (SCN) i Frederikshavn inviterer den 25. juni til dialog og rundvisning i deres Living Lab, som giver din virksomhed en unik mulighed for at produktudvikle og teste velfærdsløsninger i et autentisk brugermiljø.  Det er ikke en forudsætning at have erfaring med velfærdssektoren, da kompetencer og teknologier fra helt andre områder kan være relevante i forhold til løsninger og koncepter, der kan gøre hverdagen lettere for handicappede og ældre.

Se invitationen her

Tilmeld dig pr mail til mane@frederikshavn.dk
Hør om dine forretningsmuligheder: Kenya som vækstmarked

I samarbejde med access2innovation præsenterer vi dig på et infomøde den 19. juni klokken 15. - 17.00 for 5 – 7 konkrete initiativer for din virksomhed i Kenya samt muligheden for en Go N See tur sidst i august. Kenya er et land med årlige vækstrater på over 8 procent og 45 millioner forbrugere og producenter, der efterspørger bæredygtige løsninger inden for vand & sanitet, bæredygtig energi og agrobusiness.

Se invitationen her

Læs mere om mulighederne i Kenya

 Har du medarbejdere ansat på særlige vilkår - eller overvejer du det som en del af din virksomheds koncept?

Så har du måske en unik mulighed for at få finansiel støtte fra Den Sociale Kapitalfond, som investerer typisk op til 4 mio. kr. pr. virksomhed. Den finansielle støtte kan enten være i form af egenkapital, eller som det de kalder tålmodig og lempelig lånekapital. Fondens investeringsproces ligner andre investorer og kapitalfonde, men med særligt fokus på den sociale indsats.

Læs mere her: http://www.densocialekapitalfond.dk/

Er du interesseret, er du velkommen til at kontakte Mia Steen Hansen fra Den Sociale Kapitalfond på msh@socialkapitalfond.dk / 51 92 62 07Bliv klar til EU's nye grønne regler for byggeri og byggematerialer

EU skærper i nær fremtid kravene til bæredygtigt byggeri og byggematerialer og ønsker kravene tænkt ind i hele byggeprocessen fra arkitektens bord til entreprenørens udførelse. Gennem Norddanmarks EU-kontor i Aalborg har du mulighed for at få rådgivning fra en række eksperter, omkring hvordan du får eco-design ind i jeres produkter eller det udførende arbejde på byggepladsen.

Læs mere herSeminar om Femern-forbindelsen

Den 23. juni sættes der ved et SMARTLOG-seminar i Aalborg Lufthavn fokus på de muligheder og udfordringer for Nordjylland, som den færdige Femern-forbindelse giver.

Læs invitationen herDe tre erhvervsforeninger driver i fællesskab Erhvervshus Nord
Erhvervshus Nord

Silovej 8, 1 sal · 9900 Frederikshavn · Telefon: +45 92 26 26 26
Mail: info@erhvervshusnord.dk · Web: www.erhvervshusnord.dk

Linkedin:  Følg os · Facebook Følg os ·  Nyhedsbrev: Tilmeld en kollegaAfmeld dig vores nyhedsbrev