Ser denne e-mail ikke rigtig ud i dit mailprogram? Klik her for at se den online »


Konferencen 'Succes på tværs af Skagerrak' satte spot på Norge

Hav tålmodighed, vedholdenhed og vilje, levér kvalitet til tiden og hold de danske vittigheder for jer selv. Sådan lød nogle af rådene, som de omkring 125 deltagere fik, da konferencen ’Succes på tværs af Skagerrak’ i Frederikshavn den 20. november satte spot på forretningsmuligheder i Norge, og hvordan man får succes med sine forretninger i vores naboland.

Læs mere og se billedshow fra dagen herFølg os på Facebook

Husk, at du nu kan følge os på facebook, hvor vi deler glimt fra vore hverdag og aktuelle nyheder om erhvervslivet og arrangementer. 

Tilmeld dig siden herKonference om bæredygtigt byggeri

Den 8. december klokken 9.00 - 15.00 er der konference i Musikkens Hus i Aalborg, som sætter fokus på bæredygtigt byggeri. 

Læs mere her Vækst og Vilje arrangementet

Husk at tilmelde dig Vækst og Vilje arrangementet den 16. januar 2015. Her hylder vi for 10. gang erhvervslivet i Frederikshavn Kommune og kårer vinderne af årets VÆKST OG VILJE ERHVERVSPRIS 2014 samt IVÆRKSÆTTERPRISEN 2014 ved det traditionelle morgenarrangement i Det Musiske Hus, hvor du kan møde andre lokale erhvervsfolk.

De første 100 har tilmeldt sig..

Tilmeld dig her Kick off på TV-serien Norskov

Du kan stadig nå at tilmelde dig kick off mødet om tv-serien Norskov på tirsdag den 2. december. Her vil folkene bag ”Norskov” besøge Frederikshavns erhvervsliv og fortælle om, hvad serien kan komme til at betyde for Frederikshavn, og hvordan erhvervslivet kan bidrage til serien.

Tilmeld dig her Medlem til medlem

Har du et konkret arrangement, tilbud eller lignende, som du gerne vil dele med de andre medlemmer, så send et link og en overskrift til kommunikationsmedarbejder Pernille på peur@frederikshavn.dk

Vi formidler ikke generelle services/virksomhedsomtaler. 

Læs fx om reception hos ARBEJDSMILJØEksperten den 4. decemberNye medlemmer

Siden sidst har vi kunnet byde velkommen til:

EN Byg ApS

EN Byg ApS i Frederikshavn tilbyder alsidigt tømrer- og snedkerarbejde i forbindelse med nybygninger, tilbygninger eller renoveringer i alle kroge af huset. De løser også opgaver inden for glarmesterfaget, har 20 års erfaring med låseservice og endelig har de liftudlejning. 

Karstensens Skibsværft A/S

Karstensens Skibsværft A/S i Skagen er et topmoderne værft med omkring 250 ansatte. Værftet kan tilbyde nybygning af de fleste skibstyper op til en længde på ca. 135 meter. Karstensens Skibsværft A/S kan endvidere tilbyde skibsreparationer og har dok- & beddingskapacitet på op til 135 m/7500 tons. Siden værftet blev etableret i 1917 har det leveret 400 nybygninger. 

Hotel Frederikshavn Sømandshjemmet

Hotel Frederikshavn Sømandshjem er etableret i 1899 og dermed det ældste nuværende Sømandshjem. Gennem årene er sømandshjemmet blevet udvidet og renoveret flere gange, senest i 2009/2010, og i dag fremstår det som et moderne sømandshjem og hotel. Hotellet byder alle velkommen: forretningsfolk, søfolk, familier på ferie og hvem, der ellers vil bo centralt i en hjemlig atmosfære.

Malana Nordic I/S

Malana Nordic i Frederikshavn sælger særligt hestefoder, men også hundefoder af højeste kvalitet af mærket Mühldorfer Nutrition AG. 

 De tre erhvervsforeninger driver i fællesskab Erhvervshus Nord
Erhvervshus Nord

Silovej 8, 1 sal · 9900 Frederikshavn · Telefon: +45 92 26 26 26
Mail: info@erhvervshusnord.dk · Web: www.erhvervshusnord.dk

Linkedin:  Følg os · Facebook Følg os ·  Nyhedsbrev: Tilmeld en kollegaAfmeld dig vores nyhedsbrev