Ser denne e-mail ikke rigtig ud i dit mailprogram? Klik her for at se den online »


Nyhedsbrev nr. 14 den 08. juli 2014

Har du tilmeldt dig Erhvervs-Get-Together?

160 har allerede tilmeldt sig Erhvervs-Get-Together i Frederikshavn Kommune den 21. august på Knivholt, som de tre erhvervsforeninger i Skagen, Frederikshavn og Sæby inviterer til. Her kan du høre borgmester Birgit Hansen, Kommunikations- og marketingdirektør i Vestas Morten Albæk og networke med andre lokale virksomheder.

Tilmeld dig her (2 gratis billetter pr virksomhed)

Se invitationen
Businessbroen.dk er i luften

Hjemmesiden for BusinessBroen NORGE-NORDDANMARK er nu i luften. Her kan du læse om at eksportere til Norge, etablere virksomhed i Norge og meget mere. Du kan også se, hvilke nordjyske projekter rettet mod Norge, som kan hjælpe dig med dine aktiviteter.

Se hjemmesiden herBliv klogere på købeloven og dine kontrakter

Iværksættere og andre interesserede virksomheder få et indblik i typer af virksomhedsformer, de vigtigste områder i købeloven og udarbejdelsen af kontrakter v/ HjulmandKaptain på vores gå-hjem-møde den 19. august.

Tilmeld dig herWebshops - er det noget for din virksomhed?

Den 17. september stiller vi skarpt på webshops. Hvad skal du overveje, inden du går i gang – hvis du skal i gang? HjulmandKaptain fortæller om reglerne omkring det at have en webshop og udsende nyhedsbrev. Du kan også høre Helberg Design og Supervin.dk fortælle om deres faringer med at opstarte og drive webshop.

Tilmeld dig her

Se invitationGratis rådgivning: Sådan hjælper du ansatte med psykiske problemer

Som arbejdsgiver kan man have en række overvejelser, bekymringer og spørgsmål, når en medarbejder får en psykisk sygdom, eller når man ønsker at ansætte en person med en psykisk lidelse f.eks. i fleksjob. Psykiatrifonden tilbyder gratis telefonisk rådgivning, der kan hjælpe arbejdsgivere, ledere og HR-medarbejdere.

Du kan tale direkte med en rådgiver alle hverdage i tidsrummet 9:00-17:00 på tlf. 30 349 348

Læs mere her

 Sommerferielukket

Vi gør opmærksom på, at kontoret er lukket i ugerne 29-30-31. Vi ønsker alle en rigtig god sommer! Vi er tilbage på kontoret igen mandag den 4. august.De tre erhvervsforeninger driver i fællesskab Erhvervshus Nord
Erhvervshus Nord

Silovej 8, 1 sal · 9900 Frederikshavn · Telefon: +45 92 26 26 26
Mail: info@erhvervshusnord.dk · Web: www.erhvervshusnord.dk

Linkedin:  Følg os · Facebook Følg os ·  Nyhedsbrev: Tilmeld en kollegaAfmeld dig vores nyhedsbrev