Ser denne e-mail ikke rigtig ud i dit mailprogram? Klik her for at se den online »


Nyhedsbrev nr. 8 den 10. marts 2017

Kim Müller valgt som ny formand for Sæby Erhvervsforening

I går var der generalforsamling i Sæby Erhvervsforening, hvor Kim Müller fra Roblon A/S blev valgt som ny formand. Han overtager posten fra Leif Stiholt, Stiholt A/S. Godt 37 personer var mødt op til generalforsamlingen, hvor der på programmet var valg til den 15 medlemmer store bestyrelse, hvor der sidder ti generalforsamlingsvalgte og fem udpegede bestyrelsesmedlemmer. 

Læs historien her 
Synlighed på Karrieremessen

Start din karriere på toppen. Det var budskabet fra Erhvervshus Nord, Frederikshavn Kommune og fem lokale virksomheder på deres fælles stand på Karrieremessen i Aalborg i tirsdags, hvor flere end 2000 studerende og kandidater fra de nordjyske videregående uddannelser ledte efter job- og praktikplads. 

Læs mere her 
To virksomheder har fået hjælp til vækst og kompetenceudvikling

Vi har hjulpet Scanel International A/S og Rasi Maskinfabrik med at få økonomisk støtte til rådgivnings- og kompetenceforløb fra det regionale vækstprogram Vilje til Vækst. Målet er at skabe flere vækstvirksomheder og arbejdspladser. 

Læs historien her
Infomøde: Har I styr på jeres IT-sikkerhed?

Hvornår har din virksomhed sidst fået et IT-sikkerhedstjek? Vi inviterer til et arrangement, hvor Johnny Vestergaard fra Rigspolitiets Nationale Cyber Crime Center (NC3) og Christian Kærsgaard fra Mariendal IT vil komme med tips til, hvordan I forbedrer jeres IT-sikkerhed i virksomheden. Det er tirsdag d. 4. april  klokken 15.00 – 17.00. 

Læs mere her 
Forlængelse af produktlevetid og bedre ressourceudnyttelse

Netværk for Bæredygtig Erhvervsudvikling Norddanmark og AAU inviterer til arrangementet "Forlængelse af produktlevetid og bedre ressourceudnyttelse" den 30. marts 2017 kl. 13.00 - 16.00. Til workshoppen vil en række virksomheder i forskellige brancher præsentere, hvordan de arbejder med at forlænge værdien og levetiden af deres produkter gennem blandt andet reparation, service og istandsættelse - og hvordan de tjener penge på det.

Læs mere og tilmeld digMedlem til medlem

Den 1. januar 2017 etablerede Bureau Veritas sig med kontor i Kattegat Siloen. I den anledning vil det glæde os at se kunder, forretningsforbindelser og venner af huset til en uformel reception. Tid: Torsdag den 23. marts 2017, kl. 12.00-15.00.

Læs mere og tilmeld dig herDe tre erhvervsforeninger driver i fællesskab Erhvervshus Nord
Erhvervshus Nord

Silovej 8, 1 sal · 9900 Frederikshavn · Telefon: +45 92 26 26 26
Mail: info@erhvervshusnord.dk · Web: www.erhvervshusnord.dk

Linkedin:  Følg os · Facebook Følg os ·  Nyhedsbrev: Tilmeld en kollegaAfmeld dig vores nyhedsbrev