Ser denne e-mail ikke rigtig ud i dit mailprogram? Klik her for at se den online »


Nyhedsbrev nr. 28 den 6. oktober 2016

Ny erhvervsuddannelse til fiskeindustrien

FISHTECH er navnet på den nye erhvervsuddannelse, som EUC Nord, Erhvervshus Nord og Center for Arbejdsmarked i Frederikshavn Kommune i går kunne præsentere for fiskeindustrien.

Der er allerede fundet 16 praktikpladser hos virksomheder, der er klar til at tage elever fra uddannelsen, og som derfor forventes at kunne starte op fra januar 2017. 

-  Fiskeindustrien har udviklet sig kraftigt i retningen af mere teknologi, større krav om sikkerhed, hygiejne og kvalitet med videre. Derfor har fiskeindustrien ønsket at få etableret en ny erhvervsuddannelse, så de unge mennesker, som søger mod fiskeindustrien, kan blive klædt ordentligt på til at varetage de komplekse opgaver, som det indebærer at arbejde i en moderne fiskeindustri, forklarer Marianne K. Vestergaard, erhvervskonsulent hos Erhvervshus Nord. 

Læs mere her

Se TV2 indslag her
Klumme: Vi kan ikke ligge i læ af Aalborg

I tirsdags havde erhvervsdirektør Niels Christensen en klumme i Nordjyske Stiftstidende: 

"Der er stor vækst i Aalborg, som suger både virksomheder og arbejdskraft til sig. I en ny fremskrivning af beskæftigelsen vil Aalborg stå for 7 ud af 10 nye jobs i Nordjylland ved udgangen af 2017. Det er rigtig dejligt, at det går godt i Aalborg. Men alle os yderkommuner må ikke bare læne os tilbage og lade Aalborg stå for den nordjyske jobudvikling. (...) Placeringen af uddannelser og uddannelsesinstitutioner er helt afgørende for at vende den negative befolkningsudvikling og skabe økonomisk vækst også i vores yderkommuner. Hvis vi bliver ved med at centralisere uddannelserne, centraliserer vi også væksten i de store uddannelsesmetropoler Aalborg, Århus, Odense og København."

Læs hele klummen her 
International vækstcamp - få en strategi for jeres eksport

Selv med verdens bedste produkt er du ikke garanteret succes i udlandet. Det kræver, at du får struktur på organisationen og salget, så du kan komme ud over rampen såvel i Danmark som i udlandet - samtidigt! Over en to dages Camp ved Væksthus Nordjylland den 26. - 27. oktober vil du blive præsenteret for værktøjer, inspirerende oplæg og individuel sparring af personer med mange års erfaring med internationalt salg - fra mange forskellige brancher.

Efter campen bliver du hjulpet videre med din individuelle salgsstrategi. 

Læs mere her 
Markedsføring på minibudget

Husk, at du på onsdag den 12. oktober kan få gode tips til din markedsføring i forhold til Google, sociale medier, annoncer og markedsføringsmateriale ved Gitte Mølbak fra Propaganafabrikken. Det er klokken 15.00 på Hotel Viking i Sæby.

Læs mere her  Nye medlemmer

Siden sidst har vi kunnet byde velkommen til:

Patent Nord
Patent Nord i Nørresundby er et landsdækkende IPR-bureau, hvor det grundlæggende koncept er “value for money” for vores kunder i alle led i den immaterielle beskyttelsesproces. Vores kernekompetence er professionel og effektiv udarbejdelse af IPR (immaterialret) beskyttelse herunder patentansøgninger, der giver det bedst mulige grundlag for national såvel som international beskyttelse.De tre erhvervsforeninger driver i fællesskab Erhvervshus Nord
Erhvervshus Nord

Silovej 8, 1 sal · 9900 Frederikshavn · Telefon: +45 92 26 26 26
Mail: info@erhvervshusnord.dk · Web: www.erhvervshusnord.dk

Linkedin:  Følg os · Facebook Følg os ·  Nyhedsbrev: Tilmeld en kollegaAfmeld dig vores nyhedsbrev