Ser denne e-mail ikke rigtig ud i dit mailprogram? Klik her for at se den online »


Nyhedsbrev nr. 3 den 22. januar 2015

Per Frank Hansen ansat i Erhvervshus Nord

I Erhvervshus Nord kan vi byde velkommen til Per Frank Hansen, tidligere garnisonskommandant på Flådestationen og chef for OPLOG Frederikshavn, som ny erhvervskonsulent i en ét-årig projektstilling.

Per Frank Hansen skal beskæftige sig med vækstsporene energi og det maritime område herunder udbud fra flådestationen og tiltrækning af virksomheder i forbindelse med havneudvidelserne.

Læs mere her
Brug Sail 2015 i Bremerhaven til at skabe forretning

Få et unikt udstillingsvindue til omkring én million mennesker eller invitér dine tyske samarbejdspartnere til en unik dag på Sail Bremerhaven 2015, som afholdes den 12.- 16. august. Borgmester Birgit Hansen vil sammen med viceborgmestre og kommunaldirektøren deltage i festlighederne og være med til at profilere hele kommunen.

Læs mereInspirationsarrangement om socialøkonomiske virksomheder

Frederikshavn Kommune inviterer til inspirationsarrangement om socialøkonomiske virksomheder fredag den 6. marts 2015 kl. 08.30-12.00 i Arena Nord.

Formålet er, at udbrede kendskabet til rammebetingelserne for samarbejdet med og etablering af socialøkonomiske virksomheder, som skal inspirere og give ny viden som fremmer arbejdet med at etablere socialøkonomiske virksomheder. Derudover er det en enestående mulighed for at skabe netværk og erfaringsudveksle blandt interessenter med viden om eller interesse for socialøkonomiske virksomheder.

Læs mereBrug 10 minutter på spørgeskema om tværfaglige konsortier

Undersøgelsen er sidste fase i projektet Tværfaglige Konsortier og retter sig mod mikrovirksomheder i Nordjylland, som har mellem 0-9 medarbejdere. Tværfaglige Konsortier er et projekt, der søger at afdække potentialet i tværfagligt samarbejde mellem virksomheder.

Besvar undersøgelsen herMød Jacob Risgaard fra Coolshop og hør om Danish Crown

Husk, at du stadig kan melde dig til arrangementet den 4. februar, hvor du kan møde Jacob Risgaard fra Coolshop.com og høre om Danish Crown og slagteriet i Sæby.

Tilmeld dig herMedlem til medlem

Har du et konkret arrangement, tilbud eller lignende, som du gerne vil dele med de andre medlemmer, så send et link og en overskrift til kommunikationsmedarbejder Pernille på peur@erhvervshusnord.dk  

Vi formidler ikke generelle services/virksomhedsomtaler. Nye medlemmer

Siden sidst har vi kunnet byde velkommen til:

Dafolo A/S
Historien for Dafolo A/S går helt tilbage til 1957, der startede som et trykkeri. Dafolo A/S er på godt 50 år gået vejen fra et trykkeri specialiseret i kommunale blanketter til en virksomhed, der bringer offentlig forvaltning ind i e-alderen med digitale dialogsystemer til bedre kontakt med borgerne. Virksomheden leverer digitale løsninger til administrativ forenkling i både den offentlige og private administration. Derudover leverer virksomheden også grafiske løsninger, har eget lager- og logistik system samt eget forlag med udgivelser inden for almen pædagogisk og psykologisk faglitteratur.


Dafolo var indstillet til Vækst og Vilje Erhvervsprisen 2014. De tre erhvervsforeninger driver i fællesskab Erhvervshus Nord
Erhvervshus Nord

Silovej 8, 1 sal · 9900 Frederikshavn · Telefon: +45 92 26 26 26
Mail: info@erhvervshusnord.dk · Web: www.erhvervshusnord.dk

Linkedin:  Følg os · Facebook Følg os ·  Nyhedsbrev: Tilmeld en kollegaAfmeld dig vores nyhedsbrev