Ser denne e-mail ikke rigtig ud i dit mailprogram? Klik her for at se den online »


Nyhedsbrev nr. 13 den 3. maj 2017

I dialog med investorer om akvakulturanlæg i Skagen til 100 millioner kroner

Erhvervshus Nord er i øjeblikket i dialog med konkrete investorer, som undersøger muligheden for at etablere et bæredygtigt og miljøvenligt akvakulturanlæg i Skagen.  

Vi understøtter i øjeblikket processen med at finde og få godkendt et egnet areal i Skagen og arbejder med investorerne omkring opførslen af anlægget. Arbejdet sker i tæt samarbejde med Frederikshavn Kommune og Frederikshavn Forsyning A/S. Håbet er, at man fra medio 2018 vil kunne se et bæredygtigt akvakulturanlæg i Skagen. 

Læs mere her 
Praktisk salg: Sådan får du gang i dit salg

Vi inviterer til gå-hjem-møde onsdag den 10. maj, hvor Ejvind Vinde, der har stor erfaring som salgschef, vil komme med tips til, hvordan du udvælger og fastholder dine kunder. ”Salg er som alt andet her i livet - forberedelse, vedholdenhed og øvelse."

Læs mere her 
Persondataloven: Sådan opbevarer I persondata korrekt

Flere alvorlige eksempler på brud på sikkerhed hos virksomheder og det offentlige har ført til øget fokus på Persondataloven, som gælder beskyttelse af personoplysninger i Danmark. I maj næste år træder en ny Persondataforordning fra EU i kraft, som får stor betydning for din virksomhed. Det medfører strammere regler og store bøder, hvis regler bliver overtrådt. Den 24. maj fortæller HjulmandKaptain, hvordan I ændrer jeres arbejdsgange, så I er på forkant med de nye krav. 

Læs mere og tilmeld dig her 
Skal din næste medarbejder være en flygtning?

Erfaring viser, at flygtninge bliver bedst integreret ved at komme hurtigt ud på arbejdsmarkedet. Og at det er til gavn for både integrationsborgerne, virksomhederne og lokalsamfundet som helhed. Der findes en række ordninger, som kan gøre det attraktivt for virksomheder at åbne døren for flygtninge.

Læs mere om de forskellige muligheder her 
For turismeerhvervet: Styrk forretningen med nye kompetencer

Dansk Kyst- og Naturturisme har lanceret et nyt projekt, hvor I som turismevirksomhed har mulighed for at udvikle præcis de kompetencer hos ledere og ansatte, som giver vækst i jeres virksomhed. Det eneste I skal investere er jeres tid. 

Læs mere om tilbuddet

Du kan også kontakte vores erhvervskonsulent Marianne K. Vestergaard på makn@erhvervshusnord.dk / 61 24 69 01

De tre erhvervsforeninger driver i fællesskab Erhvervshus Nord
Erhvervshus Nord

Silovej 8, 1 sal · 9900 Frederikshavn · Telefon: +45 92 26 26 26
Mail: info@erhvervshusnord.dk · Web: www.erhvervshusnord.dk

Linkedin:  Følg os · Facebook Følg os ·  Nyhedsbrev: Tilmeld en kollegaAfmeld dig vores nyhedsbrev