Ser denne e-mail ikke rigtig ud i dit mailprogram? Klik her for at se den online »


Morgenfruerne står sammen efter 15 år

Tillid, respekt og håndholdelse er opskriften på et godt netværk, hvis man spørger erhvervskonsulent Karen Bagge-Nielsen, der siden 2002 har drevet Erhvervsnetværket Morgenfruerne for kvindelige ejerledere i samarbejde med Erhvervshus Nord.

LÆS MERE
Maskinmesterstuderende dater det maritime erhvervsliv

Tre virksomhedsbesøg og speedmeetings med lokale virksomheder var på programmet, da 30 maskinmesterstuderende på 7. semester fra MARTEC var på inspirationstur for at lære det lokale erhvervsliv at kende og måske finde et match til deres praktikplads og/eller kommende arbejdsplads. 

LÆS MERE
Digital vækst - fra buzzword til business

Har du behov for at få afmystificeret buzzwords som Industri 4.0, Smart Production og Big Data? Så er Digital Vækst – fra Buzzword til Business den 26. oktober i Kattegat Siloen i Frederikshavn en mulighed for at blive klogere på, hvordan digitaliseringen har betydning for dig og din virksomhed. 

LÆS MERE
Business Changing Days 2017

Mange drømmer om at vækste antallet af ansatte, vækste bundlinjen eller skabe vækst på nye markeder
– men mangler konkrete værktøjer til det. Derfor indbyder Væksthus Nordjylland til GameChanger den 2. november 2017, hvor dit potentiale og gennembrud som virksomhed står på spring.

Med Morten Resen som konferencier vil succesrige virksomheder og kapitalkilder inspirere, hvorefter du kan vælge de spor, der hjælper dig et skridt nærmere succesen.

LÆS MEREMedlem-til-medlem

Udfordringer med indeklimaet på din arbejdsplads?

ARBEJDSMILJØEksperten har i dele af september og oktober helt ekstraordinært arbejdsmedicineren Tine Malling i praktik. Det lader de deres kunder komme til gode.

LÆS MERENye medlemmer

Siden sidst har vi i de tre erhvervsforeninger kunnet byde velkommen til fire medlemmer. To af disse er iværksættere, mens de to øvrige medlemmer er: 

Nordic Energy Consulting APS
Teknisk rådgivning

Rossing Data
Rådgivning, konsulentbistand og drift i forbindelse med IT udfordringer.De tre erhvervsforeninger driver i fællesskab Erhvervshus Nord
Erhvervshus Nord

Silovej 8, 1 sal · 9900 Frederikshavn · Telefon: +45 92 26 26 26
Mail: info@erhvervshusnord.dk · Web: www.erhvervshusnord.dk

Linkedin:  Følg os · Facebook Følg os ·  Nyhedsbrev: Tilmeld en kollegaAfmeld dig vores nyhedsbrev