Ser denne e-mail ikke rigtig ud i dit mailprogram? Klik her for at se den online »


Nyhedsbrev nr. 25 den 14. september 2016

33 medlemmer af erhvervsnetværket Morgenfruerne på studietur til Berlin

Netværk, inspiration og ny viden stod på programmet, da 33 af de i alt 65 medlemmer i Erhvervsnetværket MorgenFruerne i sidste uge drog til Berlin på deres 8. studietur. Medlemmerne er alle selvstændige kvinder med en virksomhed i eller omkring Frederikshavn kommune. Netværket drives af Karen Bagge-Nielsen i tæt samarbejde med os i Erhvervshus Nord.

Læs mere om turen

Læs mere om medlemsskab af Erhvervsnetværket MorgenFruerne
Infomøde: Maritime muligheder i Mellemøsten

Det store fald i oliepriserne har nedsat mange aktiviteter inden for offshore og den maritime branche. I Dubai er der dog forsat en ambitiøs vækststrategi for det maritime område, som giver muligheder for de danske virksomheder. Det sætter det danske konsulatet i Dubai fokus på ved et arrangement i Frederikshavn den 3. oktober

Læs mere om arrangementet her 
Bliv opdateret om reglerne for ansættelsesaftaler og klausuler

På et infomøde den 6. oktober kl. 15.00 kan du få den nyeste viden om kravene til en ansættelsesaftale, og herunder de nugældende regler om ansættelsesklausuler. Du kan stille spørgsmål til advokat (L) Karina Søndergaard og advokat (H) Jakob S. Johnsen fra HjulmandKaptain.

Læs mere her 
Morgenmøde på MAN: uddannelse af ufaglærte og faglærte medarbejdere i industrien

UCN act2learn inviterer til morgenmøde den 12. oktober hos MAN Diesel & Turbo i Frederikshavn med fokus på uddannelse af ufaglærte og faglærte medarbejdere i industrien. Mødet henvender sig til alle med interesse for uddannelse af virksomhedens medarbejdere, herunder adm. direktører, produktionschefer, tillidsrepræsentanter og HR ansvarlige. 

Læs mere her De tre erhvervsforeninger driver i fællesskab Erhvervshus Nord
Erhvervshus Nord

Silovej 8, 1 sal · 9900 Frederikshavn · Telefon: +45 92 26 26 26
Mail: info@erhvervshusnord.dk · Web: www.erhvervshusnord.dk

Linkedin:  Følg os · Facebook Følg os ·  Nyhedsbrev: Tilmeld en kollegaAfmeld dig vores nyhedsbrev