Ser denne e-mail ikke rigtig ud i dit mailprogram? Klik her for at se den online »


Nyhedsbrev nr. 6 den 23 februar 2015

Mød direktøren bag verdens bedste restaurant

Mandag den 16. marts kl. 15.00 er der generalforsamling i Frederikshavn Erhvervsforening, som byder på et spændende indlæg af Peter Kreiner, direktør i NOMA - verdens bedste restaurant. Der er mulighed for spisning og hele arrangementet er åbent og gratis for alle - ikke kun medlemmer af Frederikshavn Erhvervsforening.

Læs mere og tilmeld dig her
Rundvisning på Danish Crown og generalforsamling

Den 11. marts klokken 15.30 inviterer Sæby Erhvervsforening til generalforsamling med rundvisning på Danish Crown-slagteriet i Sæby og indlæg af fabrikschef Leif B. Nielsen.

Læs mere og tilmeld dig her
Mangler du ingeniører?

Den 15. april planlægger vi sammen med AAU Match Making en inspirationstur for teknisk studerende på overbygningen på Aalborg Universitet.

Ved et speed meeting arrangement har du mulighed for at præsentere din virksomhed og møde en række spændende ingeniørprofiler fra Aalborg Universitet, der søger praktik eller job inden for en nær fremtid.

Interesseret?
Så ring til Pernille Urth på telefon 61 28 75 17 / peur@erhvervshusnord.dk
Lad os markedsføre din virksomhed på Karrieremessen

Den 3. marts deltager Erhvervshus Nord på Karrieremessen, hvor flere tusinde studerende og kandidater fra primært Aalborg Universitet deltager. Lad os profilere din virksomhed overfor din næste mulige praktikant eller medarbejder.

Læs mere her
Markedstur til Kristiansand for byggeri & anlæg

Den 11. til 12. marts har du nu mulighed for at komme med BusinessBroen NORGE-DANMARK på markedstur til Kristiansand med fokus på byggeri & anlæg. Turen omfatter blandt andet besøg på en byggeplads, netværksmiddag med arkitekt Sven Erik Knoph og entreprenør Kruse Smith samt besøg på Euro Expo.

Læs mere her
Skab værdi med en aktiv bestyrelse

Den 9. april klokken 15.00 sætter vi sammen med ASNET Board fokus på værdien af en aktiv bestyrelse - og hvordan du sammensætter den. Hør Morten Vestergaard fra Vestergaard Marine Service A/S fortælle om sine erfaringer med at danne og have en professionel bestyrelse.

Læs mere og tilmeld dig herMedlem til medlem

Har du et konkret arrangement, tilbud eller lignende, som du gerne vil dele med de andre medlemmer, så send et link og en overskrift til kommunikationsmedarbejder Pernille på peur@erhvervshusnord.dk  

Vi formidler ikke generelle services/virksomhedsomtaler.

De tre erhvervsforeninger driver i fællesskab Erhvervshus Nord
Erhvervshus Nord

Silovej 8, 1 sal · 9900 Frederikshavn · Telefon: +45 92 26 26 26
Mail: info@erhvervshusnord.dk · Web: www.erhvervshusnord.dk

Linkedin:  Følg os · Facebook Følg os ·  Nyhedsbrev: Tilmeld en kollegaAfmeld dig vores nyhedsbrev