Ser denne e-mail ikke rigtig ud i dit mailprogram? Klik her for at se den online »


Nyhedsbrev nr. 15 den 21. maj 2015

Minister præsenterede nyt rejsehold i Frederikshavn

Handels- og udviklingsminister Mogens Jensen (A) besøgte mandag Frederikshavn for at præsentere et nye rejsehold, som skal styrke kommunernes evne til at tiltrække og fastholde udenlandske investeringer, og høre om tiltrækningsstrategien i Frederikshavn kommune.

Læs historien her
Co-branding og bag kulissen hos Skagens Museum

Skagens Museum ERHVERV og Erhvervshus Nord inviterer til en spændende eftermiddag på Skagens Museum, torsdag den 18. juni kl. 16.00 - 18.00. Her kan du høre Skagenfood.dk og Color Hotel fortælle om deres erfaringer med co-branding. Du kan også komme bag kulissen i Skagens Museum, hvor direktør Lizette Vind Ebbesen fortæller om tilbygningen, renoveringen og mulighederne for samarbejde med museet. Der vil afsluttende være en særlig rundvisning på museet. 

Læs mere og tilmeld dig her
Inspirationstur til Stavanger

Karl Erik Slynge, Leif Stiholt, Allan Kastor Andersen og Peer Buch Sørensen fra Frederikshavn Erhvervsråd har netop været med ledernetværket Vild med Verden på inspirationstur til Stavanger. Her står de sammen med erhvervskonsulent i Erhvervshus Nord Per Frank Hansen og Harald Minge, administrerende direktør i Næringsforeningen i Stavanger. Han fortalte om deres bestyrelse samt de 24 underliggende ressourcegrupper.  

Derudover var der møder med borgmester Inger Østensjø, cruisechef Anders Bang-Andersen, koncertmester Sveinung Sand – med omvisning i Stavanger koncerthus og administrerende direktør i ONS Leif Johan Sevland – der fortalte om udviklingen i olie- og energibranchen det sidste år.Norskov mangler statister

Kender du nogen, som kunne tænke sig at være statist i Norskov-serien, som optages i Frederikshavn? Så har de chancen den 2. og 29. juni, hvor seriens hidtil største scener rent statistmæssigt skal optages. Det drejer sig om en fiktiv ishockeykamp. 

Læs mere herFå dine produkter på hylderne hos Coop

Coop vil gerne i dialog med lokale producenter. Mød chefen for lokale varer hos Coop og hør om mulighederne for samarbejde på informationsmødet den 1. juni klokken 14.00 

Læs mere Få styr på din finansiering

Det kan være vanskeligt at finde finansiering til den gode idé eller det næste udviklingsprojekt. Den 2. juni klokken 15.00 har du mulighed for at blive klogere på dine finansieringsmuligheder som virksomhed og iværksætter med indlæg fra den statslige finansieringsfond Vækstfonden,  Nordjysk Lånefond og Spar Nord.

Læs mereNye medlemmer

Siden sidst har vi kunnet velkommen til fire nye iværksættere som medlem. Én i Frederikshavn Erhvervsforening og tre i Sæby Erhvervsforening. De tre erhvervsforeninger driver i fællesskab Erhvervshus Nord
Erhvervshus Nord

Silovej 8, 1 sal · 9900 Frederikshavn · Telefon: +45 92 26 26 26
Mail: info@erhvervshusnord.dk · Web: www.erhvervshusnord.dk

Linkedin:  Følg os · Facebook Følg os ·  Nyhedsbrev: Tilmeld en kollegaAfmeld dig vores nyhedsbrev