Ser denne e-mail ikke rigtig ud i dit mailprogram? Klik her for at se den online »


Nyhedsbrev nr. 10 den 25. marts 2015

Markedstur til Stavanger

Den 21. - 23. april har du mulighed for at komme med på en spændende markedstur til Stavanger med fokus på brancherne: maritim industri, offshore olie & gas og industriel produktion.

 Turen indeholder en række virksomheds- og organisationsbesøg i Stavanger, besøg på EURO EXPO messen i Sandnes, besøg på Oliemuseet og mulighed for networking med andre nordjyske og norske virksomheder.

Læs mere her 
God tilslutning til generalforsamling i Skagen

35 personer deltog i Skagen Erhvervsforenings generalforsamling, som foregik på Launis Fiskekonserves A/S i Aalbæk. Klaus H. Kristoffersen fra FF Skagen blev ny mand i bestyrelsen.  

Læs mere her
Infomøde med SKAT

Den 5. maj afholder vi infomøde med SKAT for nye virksomheder. Her får du svar på, hvad der er vigtigt at vide for at komme godt i gang med en ny virksomhed. Du kan blandt andet få svar på, hvornår du skal lade dig momsregistrere, hvordan du indberetter moms, og hvilke pligter du skal være opmærksom på i forhold til SKAT.

Læs mere DR søger virksomheder til TV program

DR1 mangler deltagere til en ny programserie. De skriver selv om programmet: Mangler din virksomhed en kapitalindsprøjtning for at nå nye højder?

Så meld dig til DR1s nye programserie LØVENS HULE. Her vil et panel af fem investeringsvillige millionærer vurdere, om netop DIN virksomhed eller opfindelse er værd at investere i.

Læs mereNye medlemmer

Siden sidst har vi kunnet byde velkommen til: 

Nybolig Erhverv Vendsyssel
Nybolig Erhverv Vendsyssel blev etableret i 1993 og ledes af statstaut. ejendomsmægler og valuar, MDE Hans Skovgaard, der har mange års erfaring i branchen, herunder også den finansielle sektor.

Dansk Byggeri - Vendsyssel Nord
Torben Carlsen er formand for Dansk Byggeris lokalafdeling med adresse i Frederikshavn. Dansk Byggeri er erhvervs- og arbejdsgiverorganisation for 6.000 virksomheder inden for byggeri, anlæg og byggeindustri.

Skaeve Design 

Bobbyg - håndværkervirksomhed i FrederikshavnDe tre erhvervsforeninger driver i fællesskab Erhvervshus Nord
Erhvervshus Nord

Silovej 8, 1 sal · 9900 Frederikshavn · Telefon: +45 92 26 26 26
Mail: info@erhvervshusnord.dk · Web: www.erhvervshusnord.dk

Linkedin:  Følg os · Facebook Følg os ·  Nyhedsbrev: Tilmeld en kollegaAfmeld dig vores nyhedsbrev