Ser denne e-mail ikke rigtig ud i dit mailprogram? Klik her for at se den online »


Nyhedsbrev nr. 26 den 22. september 2016

Minikonference: Maritime muligheder i Dubai og Mellemøsten

Det store fald i oliepriserne har reduceret mange aktiviteter inden for offshore og den maritime branche. I Dubai er der dog forsat en ambitiøs vækststrategi for det maritime område, som giver muligheder for de danske virksomheder. Det sætter det danske generalkonsulat i Dubai fokus på ved et arrangement i Frederikshavn den 3. oktober. 

Læs mere og tilmeld dig her

Læs pressemeddelelsen med fakta om den maritime industri i Dubai og Mellemøsten 
Vil I med på Karrieremessen og finde jeres nye medarbejdere?

Den 7. marts 2017 folder vi sammen med Frederikshavn Kommune en dobbeltstand ud på Karrieremessen i Gigantium, hvor flere tusinde studerende og kandidater fra Aalborg Universitet, UCN, MARTEC med flere kommer for at finde en praktik, studiejob eller deres første job. 

Er du interesseret i at komme med på messen for at profilere jeres virksomhed overfor de mange studerende og kandidater på en fællesstand med andre lokale virksomheder?

Så kontakt erhvervskonsulent Marianne K. Vestergaard på telefon 61 24 69 01 / makn@erhvervshusnord.dk 
Konference om bæredygtige energisystemer og energilagring

Den 11. oktober inviterer vi i regi af House of Energy til konference i Gigantium. Her dykker vi ned i sammentænkning af bæredygtige energisystemer og lagringsmetoder.

På konferencen bliver energisystemernes styrker og udfordringer beskrevet. Forskellige teknologier som løsning på udfordringen præsenteres og diskuteres. Du kan blandt andre møde Peder Østermark Andreasen adm. direktør fra Energinet.dk, der sætter scenen for dagens tema. 

Læs mere om konferencen tilmeld dig her 
Kom til erhvervsdag på MARTEC

Den 2. november inviterer MARTEC til erhvervsdag.  Erhvervsdagen er jeres mulighed for at brande jeres produkter og virksomhed over for samtlige studerende på MARTECs uddannelser. Konceptet udvides igen i år, så både virksomheder og studerende får bedre tid til at tale sammen.

Læs mere her

Tilmelding kan ske direkte til pmr@martec.dk
Flere arrangementer

Se alle vores kommende arrangementer her:

http://www.erhvervshusnord.dk/arrangementer/ Nye medlemmer

Siden sidst har vi kunnet byde velkommen til to nye medlemmer i Sæby Erhvervsforening:

CASI Technology A/S
CASI Technology i Sæby sikrer som servicepartner kunderne et korrekt varmeregnskab til en af markedets absolut billigste priser. Ved at installere vand, varme og energimålere i lejligheder og varmeanlæg viser statatikkerne, at man nemt kan spare op til 30 % på energien. Det betyder en nedbringelse af energiforbruget og dermed CO2 udledningen – til glæde for vores alles miljø og fremtid. I samarbejde med en af verdens førende producenter – Qundis – kan CASI levere alt indenfor kvalitetsmåleprodukter.

Cantona ApS
Cantona i Sæby  en danskejet virksomhed, der udvikler og sælger byggematerialer til forhandlere og det professionelle segment. De har specialiseret sig i at sammensætte verdens bedste leverandører af byggematerialer med fokus på systemløsninger i et konkurrencepræget marked. Produktporteføljen spænder lige fra gipssystemer, gulv, bygningsisolering, brandsikring med mere. 

 

 De tre erhvervsforeninger driver i fællesskab Erhvervshus Nord
Erhvervshus Nord

Silovej 8, 1 sal · 9900 Frederikshavn · Telefon: +45 92 26 26 26
Mail: info@erhvervshusnord.dk · Web: www.erhvervshusnord.dk

Linkedin:  Følg os · Facebook Følg os ·  Nyhedsbrev: Tilmeld en kollegaAfmeld dig vores nyhedsbrev