Ser denne e-mail ikke rigtig ud i dit mailprogram? Klik her for at se den online »


Nyhedsbrev nr. 9, 22. juni 2018

Mads Steffensen gæster årets Erhvervs-Get-Together

Manden bag radiosuccessen ’Mads & Monopolet” Mads Steffensen og et nøje udvalgt panel sætter fokus på lokale dilemmaer af erhvervsmæssig karakter, når de tre lokale erhvervsforeninger i Skagen, Sæby og Frederikshavn inviterer til årets Erhvervs-Get-Together i Arena Nord den 13. september. 

Opfordring: Hvis du har et dilemma af erhvervsmæssig karakter, som du mener, at vores panel skal dykke ned i, så send det til meho@erhvervshusnord.dk senest den 1. august. 

LÆS MERE 
TILMELD DIG
Gå-hjem-møde: Ledelse og retning

Du kan stadig nå at tilmelde dig næste uges gå-hjem-møde. Her sætter vi i samarbejde med Aalborg Universitet fokus på, hvordan du som leder skaber fælles retning ind i en uvis fremtid med afsæt i de forskelligheder, som din organisation rummer.

LÆS MERE
TILMELD DIG
Vilje til Vækst camps

Væksthus Nordjylland udbyder lige nu to Vilje til Vækst camps, som er kollektive forløb for virksomheder, der står over for forandringer - og som har brug for praktisk og strategisk afklaring i forhold til en vækstplan for virksomhedens fortsatte udvikling. 

  • LEAN for ledere - for leder eller projektledere i produktions-, håndværks-, eller handelsvirksomhed med mindst 5 ansatte.
  • Ledelse, organisering og vækst - for ejere eller ledere i en ambitiøs vækstvirksomhed med mindst 5 ansatte.


Nye medlemmer

Siden sidst har vi i de tre erhvervsforeninger budt velkommen til fem nye medlemmer. To af disse er iværksættere, mens de tre øvrige medlemmer er: De tre erhvervsforeninger driver i fællesskab Erhvervshus Nord
Erhvervshus Nord

Silovej 8, 1 sal · 9900 Frederikshavn · Telefon: +45 92 26 26 26
Mail: info@erhvervshusnord.dk · Web: www.erhvervshusnord.dk

Linkedin:  Følg os · Facebook Følg os ·  Nyhedsbrev: Tilmeld en kollegaAfmeld dig vores nyhedsbrev