Ser denne e-mail ikke rigtig ud i dit mailprogram? Klik her for at se den online »


Nyhedsbrev nr. 16 den 17. maj 2016

Logo og visuel identitet - hvad betyder det for din virksomhed?

Et logo er grundstenen i virksomhedens visuelle identitet. Det understøtter din virksomheds brand og fortælling. Men hvor vigtigt er et stærkt logo og visuel kommunikation for jeres brand – og hvordan arbejder man med det?

Den 7. juni inviterer vi sammen med Skagens Kunstmuseer Erhverv til et spændende arrangement, hvor Lynge Jakobsen, tidligere sportsdirektør i AaB, fortæller om AaB’s traditionsbundne logo og den forpligtigelse, der følger med – og designbureauet Form Agenda løfter sløret for, hvad et godt logo og en stærk visuel identitet skal kunne. Der vil også være særomvisning på Skagen Museum. 

Læs mere og tilmeld dig her
Få lavet dit varepas hos Erhvervshus Nord

Virksomheder kan nu få lavet ATA Carnet hos Erhvervshus Nord. Et varepas, som gør, at man let kan få sine vareprøver og udstyr midlertidigt med til lande uden for EU afgiftsfrit i forbindelse med fx messer eller arbejdsopgaver.  

Læs mere her
Bliv fundet på Google og vis din virksomhed med Google Street View

Den 25. maj kan du blive klogere på, hvordan du bliver fundet og valgt på Google med information om Google My Business, Google Street View som tillader kunder at gå en 360 graders tur i din butik, café osv. samt den nyeste VR-teknologi. Arrangementet afholdes på Kappelborg i Skagen. 

Tilmeld dig her
Markedsføring og CRM

Tirsdag den 24. maj er det tid til modul 4 af 5 på Succes Online. Her er der fokus på sociale medier, email-markedsføring, permission marketing og it-infrastruktur.

Tilmeld dig her De tre erhvervsforeninger driver i fællesskab Erhvervshus Nord
Erhvervshus Nord

Silovej 8, 1 sal · 9900 Frederikshavn · Telefon: +45 92 26 26 26
Mail: info@erhvervshusnord.dk · Web: www.erhvervshusnord.dk

Linkedin:  Følg os · Facebook Følg os ·  Nyhedsbrev: Tilmeld en kollegaAfmeld dig vores nyhedsbrev