Ser denne e-mail ikke rigtig ud i dit mailprogram? Klik her for at se den online »


Nyhedsbrev nr. 18 den 30. september 2014

Info- og høringsmøde om håndværkeropgaver i rammeaftaler

Det er besluttet i Frederikshavn Kommune, at mindre håndværkeropgaver fremover skal udbydes i rammeaftaler af højest fire års varighed. Vi inviterer sammen med Ejendomscentret til informations- og høringsmøde onsdag den 8. oktober klokken 15.00, hvor du kan høre meget mere om den nye ordning, og hvordan du kommer i betragtning.

Læs mere og tilmeld dig her
Informationsmøde med SKAT

Kom til informationsmøde tirsdag den 28. oktober klokken 16.00 - 18.00 med SKAT og lær mere om det, der er vigtigt at vide for at komme godt i gang med en ny virksomhed.

Læs mere og tilmeld dig her
Gå-hjem-møde: Få succes med dit salg

Den 17. november i Vækst og Iværksætterugen sætter vi fokus på salg. Kom og hør, hvordan du rammer netop din målgruppe med den rigtige kommunikation og det rigtige medievalg. Og hvorfor en ung ikke bare er en ung i salgsøjemed. Du kan også høre, hvorfor det er vigtigt at tænke på kundens købsstrategi i stedet for din egen salgsstrategi og få gode råd til hele salgsprocessen.

Læs mere her
Er du interesseret i den norske offshore branche?

Tag med BusinessBroen Norge-Norddanmark og Eksportrådet til den største og mest besøgte årlige olie og gas messe, Offshore Technology Days 2014(OTD). OTD afholdes den 15.-16. oktober i Bergen. Udover besøg på OTD messen, vil der blive afholdt et seminar om det norske offshore marked.   

For tilmelding og mere information om turen

                  Medlem til medlem

Læs medlemmerns egne nyheder.

Har du et konkret arrangement eller lignende, som du gerne vil dele med de andre medlemmer, så send et link og en overskrift til kommunikationsmedarbejder Pernille på peur@frederikshavn.dkDe tre erhvervsforeninger driver i fællesskab Erhvervshus Nord
Erhvervshus Nord

Silovej 8, 1 sal · 9900 Frederikshavn · Telefon: +45 92 26 26 26
Mail: info@erhvervshusnord.dk · Web: www.erhvervshusnord.dk

Linkedin:  Følg os · Facebook Følg os ·  Nyhedsbrev: Tilmeld en kollegaAfmeld dig vores nyhedsbrev