Ser denne e-mail ikke rigtig ud i dit mailprogram? Klik her for at se den online »


Nyhedsbrev nr. 6. den 22 februar

Foredrag med Svend Brinkmann

Frederikshavn Kommune og Erhvervshus Nord udbyder en enestående chance for at møde en mand med holdninger og debatskabende udtalelser – Svend Brinkmann. Der er 400 pladser i Det Musiske Hus den 26. maj klokken 14.00 - 15.30, og det er først-til-mølle princippet. 

Svend Brinkmann blev ”verdenskendt” da han udgav bogen ”Stå fast”. Ene mand angreb han selvhjælpsbølgen og den positive psykologis krav om livslang læring, omstillingsparathed og udvikling. Vi får besøg af årets nye stemme, nej-hattens forsvarer, oraklet fra Randers, og får mulighed for at høre hvad det hele går ud på.

Læs mere og tilmeld dig her
Niels Bay Christensen ny formand for Nordjyske Erhvervschefer

Erhvervsdirektør Niels Bay Christensen er valgt som ny formand for Nordjyske Erhvervschefers Samarbejdsgruppe (NES). Han vil sammen med gruppen sætte fokus på evaluering af erhvervsindsatserne og øget samarbejde. 

Læs mere
Foredrag med Jesper Bove-Nielsen og generalforsamling Frederikshavn Erhvervsforening

Torsdag den 3. marts er der generalforsamling i Frederikshavn Erhvervsforening, som byder på et spændende indlæg af Jesper Bove-Nielsen, der de seneste 15 år har arbejdet strategisk med forretningsudvikling, innovation og digital transformation. Han vil blandt andet tale om, hvad adgangssamfundet og deleøkonomien betyder for vores virksomheder og forretningsmodeller. Arrangementet er åbent for alle interesserede.

Læs mere her
Rekrutteringsservice til virksomheder, der søger en højtuddannet medarbejder

Talent er en virksomheds største aktiv. Det handler om at tiltrække de bedste. Det kan Akademikernes A-kasse hjælpe dig med. Akademikernes A-kasse er ambitiøs rekruttering af højtuddannede baseret på høj kvalitet, personlig service og god forretningsforståelse. 

Hos Akademikernes A-kasse har de mere end 200.000 højtuddannede kandidater, hvoraf 100.000 har en teknisk baggrund som ingeniør eller maskinmester. De 7.500 er klar til at begynde i morgen.

Læs mere herMedlem til medlem

Medlemmernes egen side, hvor de kan kommunikere direkte til hinanden om nyheder fra  deres egen virksomhed.

Læs mere herNye medlemmer

Siden sidst er der kommet fire nye medlemmer i Frederikshavn Erhvervsforening - to iværksættere og to virksomheder. Velkommen!

Hans Østergaard A/S
Hans Østergaard A/s i Strandby har 30 års erfaring fra marinebranchen med reperation og reservedele til både og skibe. Værkstedet er  autoriseret forhandler af: Cummins, Yanmar, Mercedes og MTU, samt specialværksted for Volvo Penta. Værkstedet har egen dyse-, pumpe, og turbo-afdeling med stort lagerført ombytningsprogram.

Nordjyske Bank StrandbyDe tre erhvervsforeninger driver i fællesskab Erhvervshus Nord
Erhvervshus Nord

Silovej 8, 1 sal · 9900 Frederikshavn · Telefon: +45 92 26 26 26
Mail: info@erhvervshusnord.dk · Web: www.erhvervshusnord.dk

Linkedin:  Følg os · Facebook Følg os ·  Nyhedsbrev: Tilmeld en kollegaAfmeld dig vores nyhedsbrev