Ser denne e-mail ikke rigtig ud i dit mailprogram? Klik her for at se den online »


Nyhedsbrev nr. 25 den 6. oktober 2015

Få succes med dit salg - bliv en kundemagnet

Vi inviterer til et spændende gå-hjem-møde om salg d. 17. november kl. 15.00 med indlæg af Jannie Ilum Gade fra Kundemagneterne ApS og John Windbirk, konsulent ved Væksthus Nordjylland. Du får gode råd til hele salgsprocessen, salgsstrategi og købsledelse - og lærer, hvordan du bliver en kundemagnet i stedet for at jagte kunderne.

Læs mere og tilmeld dig her
Forretningsudvalg fundet i Strandby Erhvervsnetværk

Nu er der nedsat forretningsudvalg i Strandby Erhvervsnetværk, som består af: Claus Hjørne Pedersen, Lars Peter Jensen og Søren Mejlvang. Strandby Erhvervsnetværk er for alle erhvervsdrivende i Strandby, som ønsker at stå sammen om Strandbys udfordringer og muligheder, og du kan her møde andre lokale erhvervsdrivende. 

Læs mere og bliv medlem her
Mød Martins opsagte ansatte på job- og uddannelsesmesse

Martin Professional holder job- og uddannelsesmesse for deres 150 opsagte medarbejdere den 4. november kl. 10.00 - 14.00. Kom og hør mere om deres kompetencer og mød din måske kommende medarbejder. Det sker på Niels Bohrs vej 2, 9900 Frederikshavn.

Læs mere her
Hør cheføkonom Steen Bocian fortælle om oliepriser og verdenshandlen

Vi kan i samarbejde med MARCOD præsentere et spændende foredrag af cheføkonom fra Danske Bank Steen Bocian, der vil fortælle om udsigterne for olieprisen og konsekvenserne for verdenshandlen samt om andre globale, økonomiske tendenser. Det er den 20. oktober fra klokken 14.30 - 16.00. 

Læs mere og tilmeld dig her
Tag med BusinessBroen til Bygg Reis Deg eller Offshore Technology Days

I oktober måned arrangerer BusinessBroen Norge-Norddanmark virksomhedsture til både Bygg Reis Deg i Oslo den 13. til 14. oktober og Offshore Technology Days i Stavanger den 20. til 21. oktober.

Læs mere om Bygg Reis Deg - Norges største byggemesse

Læs mere om studieturen til Offshore Technology DaysNye medlemmer

Siden sidst har vi kunnet byde velkommen til fem nye medlemmer. Tre er iværksættere og de to virksomheder er:

Danhostel Frederikshavn City Aps 
Danhostel Frederikshavn ligger ved det hyggelige Vægtertorv i Frederikshavn. Det byder på en uformel og hjemlig stemning og har værelser i alle størrelser med eget bad og toilet. Der er gratis parkering lige udenfor døren og mulighed for check-in døgnet rundt.

Prime Ocean A/S
Prime Ocean A/S ligger på Skagen Havn og udbyder et stort udvalg af forskellige fiskeprodukter med særligt fokus på laks, som eksporteres til kunder i Europa, Asien og Nordamerika. 

De tre erhvervsforeninger driver i fællesskab Erhvervshus Nord
Erhvervshus Nord

Silovej 8, 1 sal · 9900 Frederikshavn · Telefon: +45 92 26 26 26
Mail: info@erhvervshusnord.dk · Web: www.erhvervshusnord.dk

Linkedin:  Følg os · Facebook Følg os ·  Nyhedsbrev: Tilmeld en kollegaAfmeld dig vores nyhedsbrev