Ser denne e-mail ikke rigtig ud i dit mailprogram? Klik her for at se den online »


Nyhedsbrev nr. 6, 10. april 2018

Køb og salg af virksomhed

Du kan stadig nå at få en plads på vores seminar tirsdag den 17. april, hvor Virksomhedsbørsen giver svar på vigtige spørgsmål ved salg eller køb af virksomhed. Tilmeld dig allerede i dag og senest den 13. april.

Seminaret giver dig et grundigt indblik i alle aspekter ved gennemførelse af en salgs- eller købsproces, herunder værdiansættelse, jura, økonomi, finansiering og procesforløb. 

LÆS MERE 
TILMELD DIG HER
Sæby - nu og i fremtiden

Hvem er fremtidens gæster i Sæby? Hvordan skal Sæby se ud om 10 år? Hvordan bygger vi bro mellem centrum og det maritime miljø? Og hvordan udnytter vi havneudvidelsens fulde potentiale på tværs af handel, turisme og erhverv?

Spørgsmål som disse er på programmet, når de tre foreninger inden for turist, handel og erhverv i Sæby inviterer alle deres medlemmer til fællesmøde mandag den 30. april 2018 kl. 18.00 på Hotel Viking i Sæby.

LÆS MERE
TIL MELD DIG HER 
Drop-in iværksættercafé

Som noget nyt holder Erhvervshus Nord hver måned åben iværksættercafe for dig, der er i overvejelsesfasen omkring opstart af virksomhed. 

Går du med drømmen om at blive iværksætter uden at vide, hvor du skal begynde? Så kig forbi vores drop-in iværksættercafé, hvor vores iværksætter-team kort orienterer om overvejelser i forbindelse med at starte selvstændig i forhold til alt fra forretningsidé og forretningsplan til afsætning og finansiering.

Caféen har åbent:Nye medlemmer

Siden sidst har vi i de tre erhvervsforeninger budt velkommen til tre medlemmer. Én af disse er iværksætter, mens de to øvrige medlemmer er: 

Foto Click Sæby
Bygma SæbyMedlem-til-medlem

CO-LEARNING inviterer til foredrag og workshop med prisbelønnet foredragsholder Christian Ørsted.

LÆS MEREDe tre erhvervsforeninger driver i fællesskab Erhvervshus Nord
Erhvervshus Nord

Silovej 8, 1 sal · 9900 Frederikshavn · Telefon: +45 92 26 26 26
Mail: info@erhvervshusnord.dk · Web: www.erhvervshusnord.dk

Linkedin:  Følg os · Facebook Følg os ·  Nyhedsbrev: Tilmeld en kollegaAfmeld dig vores nyhedsbrev