Ser denne e-mail ikke rigtig ud i dit mailprogram? Klik her for at se den online »


Nyhedsbrev nr. 16 den 20. juni 2017

Iværksætter skifter San Francisco ud med Frederikshavn

20-årige filmproducent Philip Hoffmann Mørk har valgt at bygge sin iværksætterdrøm op i Frederikshavn efter at have produceret kortfilm i San Francisco og Los Angeles. Philip har fået hjælp til strategi, salg og kundekontakt i Erhvervshus Nord. Ligesom vi har hjulpet med kontakten til Tankegang, hvor Philip i dag har kontor. 

Læs historien
Sæby Erhvervsforening arbejder med fem indsatsspor

Kort tid efter sammensætningen af ny bestyrelse har Sæby Erhvervsforening udvalgt fem centrale indsatsspor, der de kommende år skal konkretisere foreningens arbejde – og skabe retning for målbare resultater til glæde for Sæby og foreningens medlemmer.  

Læs historien
Nyt ansigt hos Erhvervshus Nord

Vi er glade for at kunne byde stort velkommen til Mette Holm Jensen, som 1. juni er blevet ansat som kommunikationskonsulent hos os. Mette kommer fra en stilling som kommunikationsrådgiver hos Co-Learning, Frederikshavn Handelsskole, hvor hun de seneste 10 år har rådgivet og undervist virksomheder i Frederikshavn.

Kontakt Mette
Første hold på FISCHTECH starter til august

Det første hold på den nye erhvervsuddannelse med titlen FISHTECH rettet mod fiskeindustrien starter op på EUC Nord til august. Der er stadig få ledige pladser til elever på holdet. Baggrunden for uddannelsen er en analyse af behovet for arbejdskraft i fiskeindustrien, som blev lavet af Erhvervshus Nord, Center for Arbejdsmarked i Frederikshavn Kommune og EUC Nord i foråret 2016 med støtte fra Vækstforum.

Læs historien
Har du tilmeldt dig Erhvervs-Get-Together?

De første 100 har allerede tilmeldt sig Erhvervs-Get-Together på Knivholt den 24. august. I år kan de tre erhvervsforeninger præsentere hele to spændende indlægsholdere. Du kan møde Jesper Bove Nielsen, CEO i VIGO en deleøkonomisk platform, samt Niels Duedahl, årets leder i 2013 og adm. direktør i energi- og telekoncernen SE. Årets tema er digitalisering, disruption, deleøkonomi og globale forandringer. Årets hovedsponsor er Scandic The Reef og Spar Nord.

Læs mere og tilmeld digDe tre erhvervsforeninger driver i fællesskab Erhvervshus Nord
Erhvervshus Nord

Silovej 8, 1 sal · 9900 Frederikshavn · Telefon: +45 92 26 26 26
Mail: info@erhvervshusnord.dk · Web: www.erhvervshusnord.dk

Linkedin:  Følg os · Facebook Følg os ·  Nyhedsbrev: Tilmeld en kollegaAfmeld dig vores nyhedsbrev