Ser denne e-mail ikke rigtig ud i dit mailprogram? Klik her for at se den online »


Nyhedsbrev nr. 15 den 1. juni 2017

Iværksætter starter ny café i Gl. Skagen

Kokken Anders Rex har åbnet sin egen butik og café Skagen Chokolade i de smukke lokaler i Strandhotellet i Gl. Skagen. Her kan kunderne købe håndlavede kvalitetschokolader og kage samt nyde en god kop kaffe. Anders har fået iværksætterrådgivning i Erhvervshus Nord og er godkendt i det nordjyske NewBizz som vækstiværksætter.

Læs historien her
Seminar: Bliv klar til køb og salg af virksomhed

Det er en lang proces at gøre en virksomhed klar til salg, så det er vigtigt at gå i gang i god tid. Den 14. juni kan du blive klogere på, hvordan du effektivt klargør en virksomhed til salg og skaber rammerne for et køb.  

Virksomhedsbørsen sætter fokus på, hvordan du finder værdierne i din virksomhed. HjulmandKaptain fortæller om salg af virksomhed ud fra et selskabsretsligt perspektiv, Beierholm fortæller om optimering af regnskab og skat ved salg, mens Nordjyske Bank taler om finansiering af køb. 

Tilmeld dig her
Erhvervs-Get-Together 2017

Traditionen tro inviterer Frederikshavn Erhvervsforening, Skagen Erhvervsforening og Sæby Erhvervsforening torsdag den 24. august til Erhvervs-get-together på Knivholt.

Du kan møde Jesper Bove Nielsen, CEO i VIGO en deleøkonomisk platform, samt Niels Duedahl, årets leder i 2013 og adm. direktør i energi- og telekoncernen SE. Årets tema er digitalisering, disruption, deleøkonomi og globale forandringer. Hvad giver det os af muligheder og udfordringer? Vi tør godt garantere dig en øjenåbner og spændende perspektiver. Årets hovedsponsorer er Scandic The Reef og Spar Nord.

Tilmeld dig her
Tal med kommunens byggesagsbehandler om jeres byggeprojekt

Hvilke tilladelser er der brug for og hvem skal spørges? Hvilke regler skal følges og hvad betyder byggeloven og planloven for et eventuelt byggeri? Hvad med tegningerne – skal de laves af en arkitekt?

Disse spørgsmål og en lang række andre, kan du få svar på fra byggesagsbehandlerne i Frederikshavn Kommune. De er klar til at hjælpe dig – det er ganske nemt og helt gratis. Du har derfor nu muligheden for at få råd og vejledning i forhold til bygge- og planloven, inden du sender en ansøgning ind til kommunen.

Læs mere herNye medlemmer

Siden sidst har vi kunnet byde velkommen til:

Fjordline

Fjord Line er et moderne rederi, der sejler mellem Danmark, Norge og Sverige. Rederiet er i kraftig vækst som følge af ny tonnage og udvidelse af tilbuddet til passagerer og fragtbranchen.Ud over passagertrafikken har Fjord Line god kapacitet på fragt af arbejdskøretøjer og gods, der håndteres af Fjord Lines fragtafdelinger i Danmark og i Norge.

Energihuset A/S
Energihuset i Sæby rådgiver om alle typer af opgaver inden for bolig og byggeri. De arbejder primært med teknikken og statikken bag godt og bæredygtigt byggeri. Hvad enten det er et skitseforslag, byggestyring, energiberegning eller teknisk dokumentation til nybyggeri eller renovering. De kan også rådgive ved indeklimaproblemer, i forsikringssager og i forbindelse med energioptimering eller renovering.De tre erhvervsforeninger driver i fællesskab Erhvervshus Nord
Erhvervshus Nord

Silovej 8, 1 sal · 9900 Frederikshavn · Telefon: +45 92 26 26 26
Mail: info@erhvervshusnord.dk · Web: www.erhvervshusnord.dk

Linkedin:  Følg os · Facebook Følg os ·  Nyhedsbrev: Tilmeld en kollegaAfmeld dig vores nyhedsbrev